Cancerbehandling ASD-2

Registrering: 27/27/2017 Indlæg: 38 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Cancerbehandling ASD-2

Hej forum-brugere! Måske ved nogen om brugen af ​​ASD-2-fraktion. Hvordan fungerer det, og hjælper det virkelig? Og når man fjerner maven (gastrektomi), kan den bruges? Så metastaser ikke øges?

Registrering: 27.08.2017 Indlæg: 51 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Meddelelsen fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 31.05.2017 Indlæg: 2 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Før behandling på klinikken tog jeg også hemlock, men asd drak specifikt, min mand tællede dråberne, og jeg drak det såååå let at drikke. Læger rådgiver ikke, og jeg indså, at alt dette uheld kun var læger. Men hvis det beroliger dig, drik det.Men tænk over det selv, hvis det hjalp, ville de dø.

Registrering: 07.10.2016 Indlæg: 4.833 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Meddelelsen fra% 1 $ s skrev:

Min uro-onkolog fortalte mig det. da min far fik ordineret hormonbehandling til inoperabel prostatacancer, og jeg spurgte om parallelbehandling af ASD: ”Du kan se, jeg ved ikke dette lægemiddel, jeg ved ikke, hvad reaktionen vil være på de dyre medikamenter, som vi ordinerer til min far. Selvom det ikke gør det værre, vi spild dyrebar tid ”

Dette mener jeg, at du ikke bør prøve det ikke kun i stedet for, men også med officielle lægemidler

Registrering: 08/18/2017 Indlæg: 42 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Der er ingen fordele ved oral brug, det hjælper, når man smører sår, men der er en anden fraktion der 3. Testet på hunde.

Registrering: 07.10.2016 Indlæg: 4.833 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Anvendelse af ASD-fraktion 2 i onkologi

Onkologiske sygdomme indtager den anden linje på listen over dødelighed efter patologier i det kardiovaskulære system. Der er ingen medicin, der kan kurere kræft. Den udviklede middel ASD-fraktion 2 i onkologi bruges på grund af den mærkbare virkning af behandlingen af ​​kræftpatologi. Stoffet har en positiv effekt på immunsystemet, funktioner i kroppen er stabiliseret. ASD-2 bruges også til at kurere mange andre sygdomme..

Koncept og beskrivelse af ASD-2

Navnet ASD-2 lyder som - Dorogovs antiseptiske stimulant. Dorogov udviklede lægemidlet i 1947 under laboratorieforhold. Oprindeligt blev værktøjet kaldet ASDf-1. Lægen blev bekendt med reaktionen af ​​sorbenter på kroppen under forgiftning. Undersøgelser blev udført på frøer.

I løbet af eksperimenter opdagede videnskabsmanden, at visse elementer, der blev fanget under kremering af dyrevæv, adskiller sig i særlige egenskaber, der ikke tidligere var blevet undersøgt. Efter de gennemførte eksperimenter modtog Dorogov knogleekstraktion af dyr. Den organiske komponent blev grundlaget for oprettelsen af ​​ASD-2. Det dannede middel begyndte at blive ordineret til patienter med ikke-helende sår, ulcerative læsioner af den trofiske type, kroniske inflammatoriske patologier og tuberkuløs betændelse.

ASD (fraktion 2) har vist sig at være et lægemiddel, der effektivt kæmper mod kræft. I medicinsk praksis er formlen til fraktion 3 af lægemidlet udviklet. Det er beregnet til helbredelse af sygdomme i overhuden. ASD-2 bruges ikke i vid udstrækning til storskala terapi af tumorpatologier. Stoffet bruges i det veterinære felt.

ASD-komponenten er opdelt i to typer - fraktion 2 og 3. ASD-2 er en flygtig gullig væske. ASD-3 fungerer som en væske med en viskøs struktur i en sort skygge og produceres i form af en salve eller balsam. Intern brug er kun tilladt for ASD-2. Elementet har en effekt på individuelle mikrobakterier og vævsstrukturer, fuldt ud på hele kroppen. Hovedformålet med denne medicin er at stimulere kroppens reproduktions- og beskyttelsesfunktioner, hvilket bidrager til den uafhængige helbredelse af sygdommen..

Formål med ASD

Lægemidlet ASD er vidt brugt til at eliminere sygdomme inden for veterinærmedicin. Lægemidlet er beregnet til infektioner og sygdomme i overhuden i kvæg, stimulerer dyrenes immunitet og øger mælkeudbyttet. Under produktionen af ​​det antiseptiske stimulant dannes flere fraktioner. ASD-1 bruges ikke overalt. Men ASD-2 og ASD-3 er medicinske stoffer til dyr. Den første type bruges til ekstern og intern brug, og den anden - kun til ekstern.

Medicinen består af aromatiske aminer, amider, carboxylsyre, phenol, organiske sporstoffer urenheder, ammoniumsalte, lipider, cyklisk carbonhydrid, cyklisk kulhydrat, protein, cholinester af carbonat, aminosyrer, ammoniumsalte, uorganiske nitrogenholdige forbindelser og andre elementer opnået gennem varmebehandling råmateriale. Affald og væv fra husdyr indgår i produktionen af ​​stoffet. Knogler, kød og knoglemel behandles. Den resulterende blanding er brun med en gullig skær og en lys ubehagelig lugt. Ofte oplever folk på grund af lugten gagreflekser. At drikke en drink er ret vanskeligt.

Effekten af ​​ASD er rettet mod at fremskynde helingen af ​​sår og betændelser på huden. Stoffet udøver appetitten og forbedrer ydeevnen i tarmkanalen hos dyr. Blandt de positive egenskaber adskilles en stigning i kropsvægt, en stigning i laktationsvolumen og stimulering af nervesystemets funktionalitet. Hos mennesker kan medicin arbejde på forskellige måder..

Hvis et middel er nyttigt til husdyr, betyder det ikke, at stoffet også vil være gavnligt for mennesker. Blandt befolkningen er information om de gunstige virkninger af ADS på helbredet spredt hurtigt. Medicinen er godkendt til udelukkende anvendelse på det veterinære område. Lægemidlet har ikke etableret sig som et stof, der er beregnet til mennesker. På grund af tilgængeligheden og billigheden bruges komponenten imidlertid af mennesker til behandling af mange sygdomme..

Virkningen af ​​medikamentet på kroppen

Anvendelse i onkologi hos mennesker er kendetegnet ved betydelige fordelagtige virkninger. ASD-2-komponenten betragtes som et adaptogen. Det øger organcellernes modstand mod forskellige negative påvirkninger, især i stressede situationer. Stoffets struktur svarer til sammensætningen af ​​levende celler. På grund af ligheden kommer komponenten let ind i vævene. I dette tilfælde forekommer afvisningsprocessen ikke.

Lægemidlet har ingen bivirkninger. Elementerne forstyrrer ikke graviditetsforløbet, selvom de ledes gennem blod-hjerne-barrieren. Stimulerende egenskaber stabiliserer hormonniveauet og aktiverer det perifere nervesystems funktionalitet. ASD fungerer som en immunmodulator og aktiverer metaboliske processer.

Ved langvarig brug af medicinen er der et etableret organarbejde. Kroppen er i stand til uafhængigt at forsvare sig mod forskellige patologiske processer og gendanne dens funktioner. ASD-2 eliminerer ikke bakterier og skadelige mikroorganismer, men hjælper kroppen med at styrke sit forsvar og forbedre den menneskelige immunitet. Blandt de positive effekter af lægemidlet bemærkes:

  • Styrke det menneskelige immunsystem.
  • Stabilisering og balance i hormonelle niveauer.
  • Mangel på bivirkninger.
  • Normalisering af metaboliske processer i kroppen.
  • Fostersikkerhed hos gravide kvinder.
  • Eliminering af giftige bakterier.
  • Intensiv vævsregenerering.
  • Forbedret appetit.
  • Stabilisering af fordøjelsens og mave-tarmkanalens ydeevne.
  • Mavets surhedsgrad falder, fordøjelsen af ​​proteinforbindelser normaliseres.
  • Det har antiseptiske og antibakterielle virkninger.
  • Påvirkning af tumorformationer forårsaget af hormonel ubalance - kræft i prostata, æggestokke, brystkirtler.
  • Virkninger på tumorer dannet i nerveceller.
  • Det alkaliske niveau stiger, hvilket blokerer spredning og udvikling af tumorceller. Sandsynligheden for metastaser falder.
  • Metastaseprocessen hæmmes ved onkologiske sygdomme i lungerne, nyrerne, leveren, kræft i testikler, hjerne, mave, rektum, bugspytkirtel, knogler osv..

Anvendelse af et antiseptisk middel til behandling af tumorsygdomme øger immuniteten markant. Patienter er mere tilbøjelige til at komme sig. På grund af den relaterede struktur af lægemidlets elementer forekommer der ikke afvisning, når de interagerer med de naturlige celler i kroppen.

Behandling af forskellige sygdomme

Til helbredelse af onkologiske patologier har stoffet vist sig at være effektivt. Dorogovs stimulant er effektivt til at bekæmpe følgende patologier:

  • Hjernetumor, melanom i væv fra forskellige organer, basaliom. Med den eksisterende risiko for at udvikle metastatiske foci, sarkoidose i lungerne.
  • Livmoderfibroider og andre gynækologiske sygdomme.
  • Nodular struma, patologiske abnormiteter i skjoldbruskkirtlen.
  • Prostata hos mænd, brystadenom.
  • Dannelse af en cyste i leveren og nyrerne.
  • ascites.
  • Leukæmi og lymfogranulomatose.

ASD-2's effektivitet blev bemærket i behandlingen af ​​ikke kun onkologiske patologier. Lægemidlet er effektivt mod tuberkulose og veneriske sygdomme - klamydia og trichomoniasis. Sådanne sygdomme kan behandles med medicinen med succes:

  • impotens;
  • fedme;
  • lungebetændelse, pleurisy, bronkitis;
  • psoriasis;
  • eksem;
  • gigt;
  • åreknuder;
  • emfysem i lungerne;
  • sygdomme i det kardiovaskulære system, mastopati og andre brystpatologier;
  • tidligt stadium Parkinsons sygdom.

Dorogovs stimulant er effektivt til forebyggelse af mange sygdomme. Komponenten bruges internt i form af lotioner eller tamponer til gynækologiske patologier. Forebyggende foranstaltninger og behandling med lægemidlet ordineres, hvis:

  • astma, bihulebetændelse;
  • gastritis;
  • smertefulde manifestationer i leddene;
  • tand-, hoved- og andre smerter.

Denne liste kan suppleres med yderligere sygdomme, der kan helbredes ved hjælp af ASD-2. Med forebyggende foranstaltninger reducerer stoffet sandsynligheden for at udvikle influenza og forkølelse. Risikoen for, at infektiøse bakterier kommer ind i kroppen og får knoglerfrakturer er markant reduceret.

Måder at tage medicinen ASD-2

Lægemidlet ASD-2 virker på kræftprocessen som et bedøvelsesmiddel i de første udviklingsstadier. Komponenten er i stand til at bremse sygdomsforløbet. Urtelæger anbefaler at bruge et middel til at bekæmpe onkologiske patologier, især med avanceret mavekræft. For at opnå den maksimale effekt udføres behandlingen af ​​sygdommen på en integreret måde..

Lægemidlet bruges under streng overvågning af en onkolog. Det er vigtigt at følge det angivne behandlingsregime uden at foretage ændringer efter eget valg. Patienten skal forstå, at i løbet af kemoterapi og strålebehandling er brug af ASD-2 forbudt. For en vellykket og sikker kur mod kræft er der en særlig ordning til brug af stoffet.

Under terapi tilvejebringes en gradvis stigning i volumen af ​​det tagne stof. Det er nødvendigt at drikke fraktion 2 4 gange dagligt efter 3-4 timer. I den første uge anbefales det at tage højst fem dråber pr. Dosis. Efter fem dage øges mængden til ti dråber. Efter fem dage øges opløsningens volumen med fem dråber, indtil den vokser til halvtreds. Derefter klæber patienten sig til mængden af ​​halvtreds dråber og bruger, indtil den er helet..

Der er en mild metode til behandling. Komponenten modtages af en anden algoritme. Først fortyndes tre dråber af stoffet i 35-40 ml væske. Fem dråber tilsættes hver anden dag. Lydstyrken øges, indtil den når tretten dråber på den sjette dag. Derefter skal du pause i en dag og gentage behandlingsforløbet igen med den samme dosis..

Behandlingsforløbet er en måned, hvorefter det afbrydes i en uge. Det videre kursus starter med fem dråber af opløsningen, som gradvist øges dagligt med to dråber i dosis. Efter en måneds brug af stoffet tages en pause. Det er vigtigt at overvåge dit helbred efter indtagelse af ASD-2. Hvis forværring og ubehag forekommer, skal behandlingen seponeres.

Fordele og ulemper ved stoffet

ASD-2 er sikkert. Medicinen skader ikke kroppen og frigiver ikke giftige elementer. Patienter tolererer virkningen af ​​middel. Det tager lang tid at opnå de første resultater af en komponent. Imidlertid bemærkes ikke ophobningen af ​​skadelige mikroorganismer og forgiftning af kroppen..

Traditionel medicin anbefaler, at du tager medicinen sammen med kraftige afkok af urterne aconit, hemlock og celandine. Den største og eneste ulempe ved afhjælpningen er den eksisterende ubehagelige lugt. Da eksperter forsøgte at ændre lugten eller slippe af med den helt, mistede stimulanten dets specifikke egenskaber..

En vigtig nuance i indtagelsen af ​​stoffet bemærkes, som skal tages i betragtning. Anvendelse af ASD-2 til behandling af onkologiske sygdomme hos mennesker er ikke tilladt på lovgivningsniveau. Brug af lægemidlet er tilladt inden for veterinærmedicinsk område. En person skal forstå, at når han er begyndt at tage medicin, er han selv ansvarlig for sit eget liv og helbred. Brugsanvisningen indeholder ikke oplysninger om en persons forbrug af ASD-2.

Bivirkninger og anbefalinger

I medicinsk praksis bemærkes kun personlig intolerance over for den terapeutiske komponent. Der er en mulighed for forekomst af personlige bivirkninger, når den tilladte dosis overskrides. Lægemidlet fungerer som et potent stimulant, hvilket øger risikoen for synlig overexcitation.

ASD-2 er forbudt for patienter med problemer i hjerte- og nervesystemets funktion. Optagelsen er også uacceptabel for personer, der lider af forhøjet blodtryk. De fleste af anmeldelser af patienter, der kender medicinen og har brugt det, er positive. Der er anmeldelser af patienter, der ikke har oplevet nogen effekt af det tagne stof.

Patienter med kræftpatologier understreger lægemidlets smertestillende virkning. Der er en betydelig afmatning i spredningen af ​​tumorceller i løbet af lægemiddelbehandlingen. Til selvadministration af medicinen til alvorlige patologier (onkologi eller HIV) kræves godkendelse og kontrol af den behandlende læge. Det er vigtigt at forstå, at overskridelse af den tilladte dosering kan omdanne et effektivt middel til gift. Der er ordineret en liste over anbefalinger, der er vigtige at følge, når man tager ASD-2:

  • Det er tilladt at drikke stoffet med vand og varme væsker.
  • Det foretrækkes at vælge afkølede og mørklagte steder til opbevaring af medicin. Opbevar ikke komponenten i køleskabet.
  • Det er forbudt at indtage alkoholholdige drikkevarer.
  • Det anbefales at tilføje flere plantemad til kosten - urter, grøntsager, frugt, bær, nødder osv..

ASD til undersøgelser af onkologi

Jeg åbner et særskilt emne for udveksling af erfaringer med brugen af ​​ASD 2
skriv nøje om emnet vedrørende brugen af ​​dette stof.

ASD-2 er et lægemiddel oprettet af den russiske videnskabsmand, kandidat til veterinærvidenskab Alexei Vlasovich Dorogov (1909-1957) i laboratoriet ved Institute of VIEW
i 1948. Efter 30 år måtte jeg også arbejde på dette institut og blive bekendt med folk, der personligt kendte Dorogov og fortalte om hans skæbne og stoffets historie, samt om det faktum, at Dorogov helbredte mange mennesker, der henvendte sig til ham i disse år
Interessen for dette stof er ikke falmet i 60 år..

På grund af den usædvanligt brede vifte af helbredende virkninger er præparaterne "ASD-2f" og "ASD-3f" de mest værdifulde midler beregnet til støtte og helbredelse af levende organismer. De kan bruges til onkologiske og precancerøse sygdomme, lupus og andre autoimmune sygdomme, gynækologiske sygdomme og lidelser, tuberkulose, lungebetændelse, astma, bronkialose, mave- og tolvfingertarmsår og andre læsioner i mave-tarmkanalen, lever og galdeblære sygdomme peritonitis, inflammatoriske sygdomme i perioden før og efter operation, infertilitet og seksuel svaghed, endokrinologiske sygdomme, psoriasis, trofiske mavesår, gigt, gigt, hjerte-kar-sygdomme, fedme, nervesystemsygdomme, sygdomme og traumatiske hudlæsioner, fistler og ikke helende sår, sygdomme i øjne, ører, hals, tænder og tandkød.

Veterinærbrugermenu
Se profil
Find flere indlæg af Vet
15-11-2012, 20:20# 2
Hermes brugermenu (dyrlæge)
Se profil
Find flere indlæg af Hermes (Veterinar)
16-11-2012, 06:19# 3
VAL brugermenu
Se profil
Send en privat besked til VAL
Find flere indlæg af ВАЛ

AKSEL,
Du er fikseret med alkalier og syrer, hvis alt er klart for dig, drik fortyndet kaustisk soda og saltsyre. Hvorfor så nævne om alkaloider.
du tog asd selv ?


Olga Alekseevna Dorogova (datter af Dorogov), anbefaler Moskva ASD ("Areal Medical" sammen med "NVTs Agrovetzashchita") og skriver at:
Kilde: http://www.vetmag.ru/233/


Desværre forklares et lille fald i interessen for stoffet i de senere år af det faktum, at dets kvalitet nogle gange efterlod meget at ønske! Dette skyldes overtrædelse af ASD-fremstillingsteknologien, brugen af ​​råmaterialer, der ikke er standarder. Derfor blev det nødvendigt at udvikle nye tekniske forhold under hensyntagen til moderne krav til videnskab og praksis. Der var behov for strengere kvalitetskontrol af medikamentet og råmaterialerne til dets produktion.
. Areal Medical har oprettet industriel produktion af lægemidlet ved hjælp af moderne udstyr, der er fremstillet efter et specielt projekt. I produktionen anvendes kun råvarer af høj kvalitet af animalsk oprindelse, som præparatet indeholder en højere procentdel af aktive ingredienser. Høj grad af oprensning garanterer fraværet af giftige stoffer med ballast og forbedring af organoleptiske egenskaber.

Som jeg allerede har sagt, var Armavir Biofactory indtil for nylig den eneste producent af ASD-lægemidlet. Fra år til år faldt kvaliteten af ​​det fremstillede lægemiddel imidlertid konstant. Der var adskillige klager over stoffets kvalitet. Mest sandsynligt skyldes dette krænkelse af produktionsteknologi og brugen af ​​billige råvarer af lav kvalitet. Specifikationer og kvalitetskontrolmetoder er forældede. Derudover var jeg stærkt uenig i, at Armavir Biofactory til produktion af ASD-lægemidlet anvender planteafledt protein fra korn og bønner. Dette er ikke ASD, men en blanding af ASD og Mitroshin væske opnået ved varmebehandling af kød og knoglemel og korn. I denne forbindelse blev det nødvendigt at oprette et ASD-præparat, der skulle opfylde de krav, som forfatteren, min far, engang havde stillet den..

16-11-2012, 07:28# 4
Hermes brugermenu (dyrlæge)
Se profil
Find flere indlæg af Hermes (Veterinar)
Følgende bruger sagde Hermes (dyrlæge) tak for dette nyttige indlæg:

Test af ASD-2-præparater foretaget af forskellige biofabrikker

Vi giver Dem bedømmelse af resultaterne af vores eksperiment med test af ASD-2, der er fremstillet på forskellige fabrikker. Vi vil advare dig på forhånd om, at resultaterne er imponerende og får dig til at tænke på den næste? HVORFOR??

Som vi allerede er enige om, er vores mål hverken reklame eller anti-reklame. Vores mål er at forstå? HVORFOR? Sådan sker det, og hvor er den rigtige forberedelse af ASD-2. Vi er nødt til at vide, hvilket stof der skal behandles dyr og mennesker, hvis det fremstilles i forskellige fabrikker, og producenter kritiserer hinanden. Ordet ”kritisere” er det mildeste i dette tilfælde. Så lad os begynde!

Hele forløbet af eksperimentet vises detaljeret på fotografierne. Se, tænk og begrund med os.

For eksperimentets renhed købte vi tre friske hætteglas med ASD-2 fra Moskva, Armavir og Kiev. Med sterile engangssprøjter tog vi præparaterne fra hvert hætteglas med en separat sprøjte og fyldte tre sterile rør med dem (se BILLEDER 1.1 og 1.2).

Vi ændrede bevidst arrangementet af flaskerne, så ingen kunne gætte i hvilken rækkefølge og fra hvilken flaske vi tager stoffet (FOTO 1.3). Efter at have nummereret sprøjterne (FOTO 1.5) fyldte vi desuden de tilsvarende nummererede prøverør (FOTO 1.4).

Vær opmærksom på tre rør med forskellige ASD. Præparatet skal være nøjagtigt det samme, men det er allerede klart, at alle tre præparater er forskellige i farve (FOTO 1.7). I reagensglas nr. 1 har stoffet en mørk farve, og i reagensglas nr. 2 er det næsten gennemsigtigt. Den smukkeste med "laktransparens" findes i reagensglas nr. 3 (FOTO 1.8). Vi kan naturligvis ikke overbringe du lugten af ​​hvert stof, men tro os, og i denne sag er de helt forskellige. Det kendetegnes især ved lugten af ​​ASD i reagensglas nr. 2.

I lang tid har vi været på udkig efter et stof, der kan reagere på sammensætningen af ​​ASD, afhængigt af producenten, og det betyder, om dets kvalitet. Det lykkedes os med store vanskeligheder. Vi fandt ikke kun et sådant stof, men valgte også dets analoger, takket være hvilke vi var i stand til at få tre testopløsninger: CA-18 nr. 1, CA-18 nr. 2, CA-18 nr. 3, hvis følsomhed stiger i henhold til deres antal. Den svageste følsomhed er for CA-18 nr. 1, og den højeste er for CA-18 nr. 3.

Til din information er de stoffer, der er inkluderet i testopløsningerne, vidt brugt i medicinsk praksis eksternt, internt, intramuskulært og endda...... intravenøst. Som du allerede har forstået, er lægemidlerne absolut ikke-toksiske og bør blandes med ASD i ideel form, da de er hydrofile og indeholder vand i en stor procentdel. Vi kunne ikke engang forestille os, at vi efter en lang søgning efter testløsninger ville komme på stoffer, som vi konstant støder på i medicinsk arbejde.

Lad os nu vende tilbage til vores eksperiment..

Tre rør med ASD er klar til eksperiment. På det første trin arbejder vi med CA-18 # 1 testopløsning, den svageste følsomhed. Alternativt med en sprøjte introducerer vi den i hvert rør.

Da testopløsningen blev indført i reagensglas nr. 1 (FOTO 1.9), ændrede ASD's farve ikke. Ingen reaktion blev bemærket.

Med introduktionen af ​​testopløsning nr. 1 i reagensglas nr. 2 begyndte straks betydelige ændringer (BILLEDER 1.10 og 1.13). Tilsyneladende blev ASD uklar, ligesom stærkt fortyndet mælk. Dens lugt har ændret sig dramatisk.

Med introduktionen af ​​testopløsning nr. 1 i reagensglas nr. 3 blev der overhovedet ikke observeret nogen ændringer (FOTO 1.11). Sådanne forskellige reaktioner, der forekommer i tre reagensglas, bør antyde en forskel i sammensætningen af ​​ASD i reagensglas nr. 2 sammenlignet med ASD i prøverør nr. 1 og nr. 3 (FOTO 1.12).

Vi fortsætter eksperimentet videre.

Til test tager vi løsning CA-18 nr. 2, medium følsomhed. I nye nummererede prøverør introducerer vi tre ASD-2 fra forskellige producenter (FOTO 1.14).

I reagensglas nr. 1 introducerer vi testopløsning nr. 2. På samme tid er der en stærk turbiditet af ASD-medikamentet der findes (FOTO 1.15).

Indførelse af testopløsning nr. 2 i et reagensglas med ASD nr. 2. Der er en meget stærk turbiditet op til en helt hvid, mælkeagtig farve (FOTO 1.16).

Udførelse af testopløsning CA-18 nr. 2 i reagensglas nr. 3. Der er en let turbiditet, opløsningen er brun (FOTO 1.17).

FOTO 1.18 viser kontrolrør, der ikke blev injiceret med testopløsninger til sammenligning med de testede lægemidler.

Derefter går vi videre til den mest interessante fase af eksperimenterne - test med det mest følsomme stof - CA-18 nr. 3.

I de næste tre sterile rør rekrutteres ASD'er fra forskellige producenter (FOTO 1.19).

Indføring af potent testopløsning nr. 3 i reagensglas nr. 1. En stærk reaktion observeres ved dannelsen af ​​et brunt stof (FOTO 1.20).

Indførelse af testopløsning nr. 3 i reagensglas nr. 2. En meget stærk reaktion observeres ved dannelse af en absolut hvid, cremet masse (FOTO 1.21).

Opretholdelse af testopløsning nr. 3 i et reagensglas med ASD nr. 3. En voldsom reaktion opstår ved dannelsen af ​​et brun osteagtigt stof (FOTO 1.22).

Til sammenligning foreslår vi at se på PHOTO 1.23, der viser reagensglas med en reaktion på en testopløsning og kontrolrør med ASD fra forskellige producenter.

Det er interessant at observere fortsættelsen af ​​reaktionen i testrør med testopløsning nr. 3 efter to timer (FOTO 1.24). Der er kun en klar opdeling af indholdet i fraktioner i reagensglas nr. 1.

Efter 12 timer er alle tre reagensglas imidlertid opdelt i fraktioner (FOTO 1,25). Vi observerer, hvordan den knuste masse samles over indholdet af prøverørene. Tilsyneladende har hydrofobe stoffer, der indeholder olieurenheder, samlet sig der..

Indhold af rør om dagen (FOTO 1.26). Fraktionering og flydning af hydrofobe stoffer forekommer mere tydeligt.

To dage senere angiver billedet fortsættelsen af ​​fraktioneringsprocessen (FOTO 1.27).

På den tredje dag blev processen endelig afsluttet (FOTO 1.28). I alle tre reagensglas noteres tilstedeværelsen af ​​en ostemasse i forskellige farver.

Reagensglas nr. 1 er interessant. Der begyndte det osteagtige indhold, gradvis at blive tykkere, at synke ned til bunden, mens akkumuleringen af ​​løs masse i prøverør nr. 2 og nr. 3 kun er på overfladen.

Vi udførte adskillig aktiv omrystning af hvert reagensglas, men den knuste masse blev ikke opløst, men steg gradvis ophobet over opløsningen. I modsætning til de andre, er reagensglas nr. 2 kendetegnet ved en meget udtryksfuld hvid farve på ostemassen.

Et par dage senere observerede vi et interessant fænomen i prøverør med testede lægemidler. I reagensglas nr. 1 sænkede det tidligere overfladiske ostemasse til bunden (se fotos 1.29 og 1.30). Men i reagensglas nr. 2 og 3 var de hydrofobe ophobninger stadig flydende. Når man observerede prøver, for hvilke testopløsning nr. 2 blev anvendt som et "udviklende" stof, observerede vi i alle tre reagensglas dannelsen af ​​en olieplads på ca. 2 mm tyk, hvilket indikerer dårlig rengøring af præparaterne fra producenterne (Foto 1.31). Tilstedeværelsen af ​​hydrofobe stoffer i ASD-2-præparater fra forskellige producenter er også indikeret ved manifestation af fedtdråber i prøverne efter interaktion med testopløsningen (Foto 1.40).

Hvorfor dette eksperiment var interessant for os.

Først og fremmest var vi overbeviste om, at sammensætningen af ​​alle de studerede ASD-præparater er noget forskellig fra hinanden, især den, der var i reagensglas nr. 2. Vi kom også til den konklusion, at alle ASD-2-præparater indeholder en ret stor mængde hydrofobe stoffer, og dette antyder sandsynligvis ikke særlig god oprensning.

Vi fortsætter vores kemiske eksperimenter og håber, at du vil have nogle gæt, råd, løsninger, som vil give os mulighed for at fortsætte vores forskning på jagt efter den bedste ASD-2 til behandling af dyr og mennesker..

ASD i onkologi - accepter eller afvis

I onkologi indebærer anvendelse af ASD-fraktion 2, at man tager elixir inde. Opfinderen og udvikleren af ​​stoffet selv, A.V. Dorogov, testet i praksis 2 skemaer for at tage ASD mod kræft. Og hver har sine egne karakteristika. Der er kendte tilfælde af komplet helbredelse og bedring af patienter. For eksempel lykkedes det Dorogov at helbrede Berias mor fra malign onkologi i klasse 4. Og dette er en ubestridelig kendsgerning.

Men kræft er anderledes, og alles organismer er forskellige. Hvad der har hjulpet en person kan kun skade en anden. At tage ASD for kræft eller ej, bestemmer alle selv. Den ideelle mulighed er at få støtte fra onkologer og gennemgå regelmæssige undersøgelser. Dette vil hjælpe med at observere sygdommens dynamik og bestemme, om ASD hjælper med onkologi eller ej..

2 skemaer til at tage ASD-2 inden for onkologi

Ved godartede og ondartede tumorer påvirker oral indgivelse af ASD på ingen måde neoplasmerne i sig selv. Det lancerer en kraftfuld mekanisme for interne reserver, tænder menneskelig immunitet. Det er ikke for ingenting, at ordet "stimulant" er til stede i dets navn. Kroppens immunceller begynder selv at arbejde mod kræftceller. Dette arbejde er ikke let og ikke hurtigt. Derfor har du brug for en margin på tid, tålmodighed, udholdenhed og nøje implementering af alle anbefalinger.

Vi gør opmærksom på de onkologiske behandlingsregimer, der er foreslået af A.V. Dorogov.

Sema 1 sparsom

Det bruges som profylakse med onkologi af godartet art i ikke-udgivne tilfælde af kræft, med mastopati, fibroma, myoma, prostataadenom, i rehabiliteringsperioden efter operation, kemoterapi, stråling.

Kursus: 3 ugers optagelse, 1 ugers pause. Gentag indtil fuldstændig genopretning.

  • dag 1 - 3 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 5 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 7 - pause.
  • dag 1 - 5 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 15 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 7 - pause.
  • dag 1 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 15 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 17 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • pause 7 dage

Skema 2, chok

Dette er kurser med at tage store doser. Anbefales til kræft i trin 3-4.

Dagligt indtag - 4 gange om dagen med regelmæssige intervaller.

10 kurser i at tage ASD.

  1. Det første kursus - fem dage, 5 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  2. Det andet kursus - allerede 10 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  3. Det tredje kursus - 15 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  4. Fjerde - 20 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  5. Femte - 25 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  6. Sjette - 30 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  7. Syvende - 35 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  8. Otte - 40 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  9. Niende - 45 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  10. Tiende - 50 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.

Efter at have nået en dosis på 50 dråber pr. Aftale, fortsætter behandlingen indtil fuldstændig bedring..

Tabel - "ASD-2" modtagelsestilstand for onkologi langs Dorogov:

16-11-2012, 07:43#fem
Antal dageMorgen, 8:00Frokost, 12:00Eftermiddags snack, 16:00Aften, 20:00
fem5 dråber5 dråber5 dråber5 dråber
fem10 dråber10 dråber10 dråber10 dråber
fem15 dråber15 dråber15 dråber15 dråber
fem20 dråber20 dråber20 dråber20 dråber
fem25 dråber25 dråber25 dråber25 dråber
fem30 dråber30 dråber30 dråber30 dråber
fem35 dråber35 dråber35 dråber35 dråber
fem40 dråber40 dråber40 dråber40 dråber
fem45 dråber45 dråber45 dråber45 dråber
fem50 dråber50 dråber50 dråber50 dråber

Opmærksomhed! Shockbehandlingsregimet er muligvis ikke egnet for dem, der lider af hypertension, patienter efter et hjerteanfald og slagtilfælde. ASD-2 fortykner blodet, hæver pulsen.

Yderligere anbefalinger

Frivillige, der uafhængigt turde at modtage ASD-2 til onkologi, skal opfylde en række yderligere betingelser:

  • drik op til 3 liter oprenset vand dagligt;
  • berige kosten med naturlige juice fra sure bær og frugter;
  • følge en diæt anbefalet til kræft;
  • opgive alkohol og tobak;
  • glem ikke frisk luft og fysisk aktivitet;
  • stille ind på et positivt resultat, ikke give efter for fortvivlelse og panik.

Anmeldelser af personer, der tager ASD 2-fraktioner til onkologi, er mange og selvmodsigende. Ikke alt, der er lagt ud på internettet, er sandt og kommer fra virkelige mennesker. Først efter at have studeret den videnskabelige litteratur om dette emne, nemlig Dorogovs og hans tilhængers arbejde, med støtte fra læger, kan du selv beslutte, om du vil tage ASD eller ej. Og alt dette vil være på din egen risiko og risiko..

Opmærksomhed! ASD-2 til leverpatologi tages oralt med ekstrem forsigtighed. Dette gælder hepatitis. At tage ASD medfører øget produktion af leverenzymer.

ASD-2. mening. anmeldelser

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi emnet arkiveres.

Fortæl mig også, om du er overvægtig. Du kan gå privat, du kan her. takke.

Og min svigermor tager denne byaka efter en onkologisk operation. :-) Det hjælper eller ej - det er svært at sige.

Hvordan man tager ASD 2 til en person til behandling af kræft. Anmeldelser

Hej venner! I dag vil vi overveje emnet: Hvordan man tager ASD 2 til en person til behandling af kræft. Anmeldelser af mennesker, der er kommet sig efter forskellige sygdomme, herunder kræft, kan se slutningen på denne artikel.

Behandlingsregimen blev udviklet af forfatteren af ​​lægemidlet ASD 2, Dorogov Alexei Vlasovich, som blev beskrevet tidligere. Anbefalinger fra forfatteren til behandlingsregimen A.V. Dorogov, hvordan man tager ASD 2 til en person, gives fuldt ud og er vist i tabel 1.

Hvordan man tager ASD 2 til en person til behandling af kræft.

Det er bydende nødvendigt at føre en dagbog, hvor man skriver dato, timer, dosis dråber, dosis vand, trivsel dagligt.

Dråber skal drikkes fortyndet med 50 ml koldt kogt vand på tom mave 30 minutter før måltider.

Du kan udskifte vand med mælk.

Det er bydende nødvendigt at gennemgå test fra tid til anden, arkivere dem efter dato og gemme.

Tabel 1: "Shock" -teknik A.V. Dorogova til kræftbehandling.

Tidspunkt for modtagelse8 timer12 timer16 timer20 timer
1. cyklus5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
2. cyklus10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
3. cyklus15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
4. cyklus20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
5. cyklus25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
6. cyklus30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
8. cyklus35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
9. cyklus40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
10. cyklus45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
11. cyklus50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.
En ugeMon.W.Ons.th.fre.Sat.Sol.
1. uge.3
dråber
5 dråber7 dråberni
dråber
11 dråber13 dråberrekreation
2. - 4. uge3
dråber
5 dråber7 dråberni
dråber
11 dråber13 dråberrekreation
5. ugerekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreation
6. - 10. uge5 dråber7 dråber9 dråber11 dråber13 dråber15 dråberrekreation
11. ugerekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreation

Et nyt ord om princippet om virkning af lægemidlet ASD.

Gurov Alexander Evgenievich

Venner, videnskab står ikke stille, i de sidste årtier efter Dorogov undersøger forskere princippet om lægemiddels ASD.

Et stort bidrag til videnskaben om ASD blev ydet af den russiske videnskabsmand Alexander Evgenievich Gurov, en veterinær fra Vologda.

Gurov A.E. - Fuldt medlem af den professionelle medicinske sammenslutning af traditionelle folkemedicinske specialister og healere i Rusland. Han modtog titlen akademiker for sit videnskabelige arbejde om emnet "Antiseptisk stimulerende Dorogov i onkologi."

I dette videnskabelige arbejde Gurov A.E. beviste, at ASD virkelig slår kræft og er godt kompatibel med kemi og strålebehandling. Han fremlagde beviser: resultaterne af blodprøver i forskellige behandlingsperioder, røntgenstråler, ekstrakter fra medicinske poster, udtalelser fra læger.

Gurov A.E. fremlægge teorien om morfogene felter, hvis kerne er, at information i levende væv akkumuleres i tusinder af år. Hos syge mennesker svækkes informationen og falder endda sammen. ASD's handling er baseret på gendannelse af svækket information og harmonisering af staten.

Anmeldelser af narkotika-ASD fra nogle tidligere syge:

God dag til alle! Jeg har en stor familie og mange problemer. Da min hund blev alvorligt syg, forudsagde dyrlæger en smertefuld død for hunden. Leishmaniasis, allergier, 70% hårtab, rådne led, blindhed osv. Der er næsten intet tilbage fra en 8 måneder gammel hvalp på 3 uger.

Og nu anbefalede en læge fra det regionale center ASD 2. I modsætning til lægenes prognoser overlevede hunden. Handsome! Han er 3 år gammel! Brug af hunden som et eksempel begyndte jeg at give ASD til min mand og børn. Min mand fik fjernet galdeblæren, havde peritonitis, en streng diæt, halsbrand, gulhed og svaghed.

Drank ASD 2 måneder: vand 50 ml. og ASD 1,5 ml. på tom mave 30 minutter før måltider, en pause i 2 måneder, og kurset blev gentaget. Resultatet var ikke længe på at komme! En blomstrende mand på 47! Har ikke brug for en diæt, rødmen på kinderne kan kigges på!

Min søn er 21 år gammel - et handicappet barn med en diagnose af syringomyelia (skade på rygmarven med cyster, tab af følsomhed), hypertension i 2. grad. Jeg var på hospitalet 2 gange om året, faldt ofte, forbrændinger, blodtryk 190. Jeg drak ASD på samme måde. Læger er chokeret! I maj i år blev der noteret en kraftig forbedring! Cyster krympe! Trykket er stabiliseret! Følsomheden er langsomt ved at komme sig (en bumse på ryggen kan ikke skubbes ud uden stønn :)) Går uden en stok!

TAKK DYRT for hans forberedelse! HVIL I FRED! TAK og MIKHAIL til dyrlægen for tip. Jeg smed alle medicin væk. Intet behov!

Jeg betragter det som min pligt at fortælle om oplevelsen af ​​at behandle ASD-2 og 3 af mig personligt og af mine venner.

Til at begynde med fik min mor et par år siden diagnosen hudkræft, og det græder og klør konstant. På samme tid var det umuligt at vaske og simpelthen uudholdeligt at sove. Lægerne var meget grusomme, de sagde, at i din alder (73) er det ikke meget realistisk at komme sig og bare forberede sig på det værste. Derudover blev hun undersøgt af flere forskellige læger, herunder betalte.

Mor besluttede selv at søge på Internettet! tip og artikler om dette emne og kom ud på ASD. Jeg købte begge fraktioner (2 og 3), efter en uge følte jeg lidt lettelse, men det fortsatte med at kløe og blive våd (omend lidt mindre). På trods af sin alder besluttede hun ikke at give op og troede derfor anmeldelser af dem, der kom sig, at hun gik til en klinik i Moskva, hvor lægen specifikt behandler ASD og ordinerer hver enkelt individuelt.

Vi bragte hende til denne læge, hun ordinerede et individuelt kursus til hende. Mor selv kunne ikke engang helt tro på det, når alt efter 2 uger begyndte at forsvinde for vores øjne. Og en måned senere var der kun et spor tilbage af det største grædende mavesår, og ny lyserød hud begyndte at vokse på dette sted.

Mor fortalte naturligvis hendes bekendte og venner og mig. Personligt stoppede jeg ved hjælp af ASD akutte luftvejsinfektioner (og ondt i halsen), som jeg havde lidt af i lang tid og i alvorlig form, gennemgåede adskillige kurser med antibiotika, lægerne opgav, med henvisning til meget svag immunitet. Og nu er 2-3 modtagelser på 1 terning nok, og al kulden forsvinder på sporet. dag. Jeg giver det samme til min mand, når han begynder at blive syg.

En nær ven af ​​ASD har helbredet eksem, og hendes ven har helbredet brystkræft. En bekendt fra en anden by blokerer for lungekræft.

Jeg bor i udlandet, bragte ASD hit (og dette er Sydafrika!), Gav det til en ven, hendes datter lider af psoriasis, det hjalp også meget. Nu vil hun behandle ASD pancreatitis.
Lav bue til dig fra os alle!

Jeg er 50 år gammel. ASD-2 I ACCEPT Siden 2004 er der ikke set nogen bivirkninger, stoffet er virkelig unikt. Jeg bruger dette medikament hele tiden og testede det personligt på mig selv i behandlingen af ​​sygdomme som BEDSUTS, NECROSIS - WERE CURE I 2,5 måneder, da dette stof ikke kun dræber mikrober, men også gendanner døde celler.

Kemoterapi dræber alle levende ting, og da du har fået ordineret det, betyder det, at du skal gennemgå det, men når du kommer hjem, skal du straks begynde at drikke ASD. Doseringen er angivet i afsnittet om, hvordan man skal behandles med dette lægemiddel, jeg personligt tog det startende; 1 dag 1 dråbe 4 gange om dagen. 2 dag 2 dråber 4 gange om dagen, og. osv. op til 50 dråber og på samme måde kun tilbage til 1 dråbe. Den 10. dag, det vil sige på det 10. dråb, kan noget i kroppen blive syg,

Mine nyrer har ondt i tre dage, men vigtigst af alt, skal du ikke blive foruroliget og ikke stoppe med at tage - alt bliver genoprettet.

Og selv når du begynder at tage medicinen, kan døsighed begynde, og din appetit øges, behøver du heller ikke være bange, din krop begynder at blive helende. Over tid vil din appetit falde, og din søvn vender tilbage til det normale, du skal ikke bekymre dig.

Det hjælper virkelig med prostatitis, jeg drikker indeni og foretager en injektion uden en nål ind i endetarmen, efter at have lavet et lavender (vegetabilsk olie og ASD: 30% ASD / 70% olie - smerten er forfærdelig i 5 minutter! Men så går den væk). Tro det eller ej, det gik fra den kroniske fase til den første. Super og kun.

Min bedstemor led af blodkræft og brystkræft. Hun blev behandlet med ASD-2- og ASD-3-fraktioner. Jeg var da for ung til at forstå, hvad der skete, og nøgternt vurdere situationen for min bedstemor. Men jeg vil aldrig glemme lugten af ​​dette stof.

Livet bragte mig i kontakt med ham for anden gang allerede i 1996. Min ex-mand blev udskrevet for at dø med lungetuberkulose på grund af kemisk skade på leveren. Ultralydsscanningerne talte om cirrhose. Læger gav min mand 4-6 måneder at leve, i bedste fald.

Jeg var nødt til at tage grundigt op i traditionel medicin, urinoterapi, og før det var jeg nødt til at søge efter medicinske lærebøger.

Lærebøgerne var fra 50'erne, og i dem stødte jeg på stoffet ASD! Jeg har håb! Vi havde dette stof på vores svineopdræt.

Og de begyndte behandling. Rensning af kroppen med urin og indtagelse af fraktionen gav et så vidunderligt resultat, at hele røret dispensary var i chok! Ved den behandlende læges briller fløj brillerne bogstaveligt talt til panden, da han efter 5 måneder så sin tålmodige, rosenrøde, smukke og LEVENDE!

Jeg blev tortureret i lang tid og vedholdende, og mange var enige om, at behandlingen var korrekt.

Ultralyd i leveren - tilstanden er normal, der var ikke et enkelt hulrum i lungerne, ifølge resultaterne af billeder og analyser blev konklusionen givet - sundt.

KILDE: Tatiana Chernetskaya

Resultat.

  1. Vi lærte, hvordan man tager ASD 2 til en person til behandling af kræft i henhold til anbefalingerne fra forfatteren af ​​ASD 2-lægemidlet, Alexey Vlasovich Dorogov.
  2. Vi lærte, at videnskabeligt arbejde med ASD-lægemidlet fortsætter, akademiker A.E. Gurov gjorde et stort bidrag..
  3. Vi blev bekendt med anmeldelserne af nogle af de tidligere syge narkotika.
  4. Baseret på anmeldelserne kan det forstås, at mange mennesker kender ASD, selvom dette lægemiddel hyses op, og også at med ordentlig udholdenhed, endda udholdenhed ved hjælp af ASD, kan kræft og andre alvorlige sygdomme heles..

På dette siger jeg farvel til jer, venner! Næste gang vil jeg fortælle dig om metoderne fra traditionelle healere til at besejre kræft..

Fortsættes.

Hemmelighederne med det veterinærlægemiddel ASD Fraktion 2

Mange læger i det tyvende århundrede begyndte at tale om dette stof, når de brugte det i onkologi. Desuden hjalp medicinen både med godartede og ondartede neoplasmer. I øjeblikket findes der ingen præcise undersøgelser af dette lægemiddel inden for onkologiske sygdomme, men der er et stort antal anmeldelser både på Internettet og blandt onkologer..

Sorter

Type lægemiddelBeskrivelse
ASD 2Oftere brugt til ekstern brug. Meget god til melanom og andre ondartede neoplasmer på huden.
ASD 3Meget giftig og bruges i små doser. Forbedrer immunsystemets funktion ved lave doser, øger antallet af fagocytter, makrofager osv..

Oftest bruges det i de sidste faser, når der ikke er noget at tabe. Den vigtigste ting er ikke at opgive den vigtigste understøttende terapi: kemoterapi og strålebehandling.

Beskrivelse

Selve lægemidlet er frit tilgængeligt på salg i ethvert veterinærapotek. Det blev opfundet af A.V. Veje selv i sovjetiske tider. Har en meget specifik, dårlig lugt. Lavet af kød- og benmel. Det er ikke et lægemiddel og bruges oftere til at øge væksten af ​​kvæg.

Selve medikamentets tolerance kan være forskellig, så her er det nødvendigt at vælge doseringen individuelt. Ved høje temperaturer nedbrydes knogler og kødmasser og frigiver dette stofs hovedstof.

Der var ingen videnskabelige tests, og stoffet er ikke et stof. I sovjetiske tider blev dette stof klassificeret. Ofte brugt i kombination med kemoterapi for at forbedre effekten af ​​hovedbehandlingen. ASD 2 har i modsætning til ASD 3 mindre toksicitet, hvilket gør det sikkert for mennesker.

Indeholder:

  • En blanding af organiske stoffer.
  • aminer.
  • Ammoniumsalte.
  • Knoglemel op til 15%.
  • Lipider.
  • amider.
  • Cyklisk carbonhydrid.
  • Cyklisk kulhydrat.
  • Protein.
  • Carboxylsyre.
  • Cholinethercarbonat.
  • Aminosyrer.
  • Ammoniumsalt.
  • Uorganisk nitrogenforbindelse.

Positive effekter

  1. Fjernelse af parasitter.
  2. Hurtig væv regenerering.
  3. Øget appetit,
  4. Normalisering af fordøjelsens funktion og hele mave-tarmkanalen.
  5. Reducerer surhedsgraden i maven og normaliserer proteinfordøjelsen.
  6. Antiseptiske og antibakterielle egenskaber.
  7. ASD fraktion 2 bruges virkelig i onkologi. Virkninger på hormonafhængige tumorer: prostatacancer, æggestokketumor, brystsarkom.
  8. Påvirker neoplasmer i nervevæv.
  9. Øger den alkaliske balance, hvor det er vanskeligt for tumorer at udvikle sig og vokse. Derved reduceres risikoen for metastaser.
  10. Indeholdelse af metastase i kræft i lungerne, nyrerne, leveren, testikelkarcinom, hjerne, mave, rektum, bugspytkirtel, knogler osv..

BEMÆRK! I verdenspraksis er der ikke en enkelt omtale af dette stof. Og mange læger kan ikke rådgive det, da dens virkning endnu ikke er videnskabeligt forklaret og bevist. Normalt ordineres det kun til onkologi i det mest håbløse tilfælde..

Lægemidlets største styrke er naturligvis at øge kroppens immunsystem. Selv stærk immunitet begynder at bekæmpe kræft og ødelægger den. Plus - dette er meget nyttigt med kemoterapi, da antallet af leukocytter falder efter, og immuniteten er stærkt forringet.

Og det vigtigste er at skabe et ugunstigt miljø for tumoren. Kræft kan kun udvikle sig godt i et surt miljø, og det er derfor, mange læger forsøger stadig at behandle kræft med sodavand eller andre basiske lægemidler. ASD i onkologi hjælper med at reducere det sure miljø og gøre det basisk.

Behandling af andre sygdomme

  • Løbende næse, ARVI, betændelse i mandlen og andre forkølelser.
  • Thrush.
  • myoma
  • Mavesår.
  • trichomoniasis.
  • Impotens.
  • Astma.
  • Tandpine.
  • Betændelse i blæren.
  • fibrom.

Metode til at tage stoffet

Der er to typer behandling med denne medicin. Den første involverer intern brug af en medicin fortyndet i kogt vand. Den anden måde er at lave forskellige lotioner på de berørte områder af huden eller gøre klyster.

Skema nr. 1

Hjælper med kræft i mave og mave-tarmkanalen.

  1. Vi tager medicinen hver 4. time hver dag på samme tid.
  2. For eksempel: 8:00, 12:00, 16:00, 22:00.
  3. Fortynd 5 dråber i 100 ml vand. Vi klemmer næsen og drikker. Hvis der stadig er smag eller lugt, skal du vaske det ned med mere vand..
  4. I de første fem dage drikker vi 5 dråber, derefter i de næste 5 dage 10 osv. Indtil vi når 50 dråber. Derefter tager vi en pause i 15 dage og fortsætter med en ny, men allerede med 50 dråber.

Skema nr. 2

  1. Hell 150 ml vand i et glas.
  2. Tilsæt 3 ml af lægemidlet.
  3. Vi drikker 30 minutter før måltider 1 gang om dagen. Forøg dagligt dosis med 3 dråber. Kurset er 4 uger, derefter en uge fri. Men nu starter vi ikke med 3, men med 5 dråber.

Enema

Hjælper med tarmkræft, prostatakarcinom, livmoderhalsen.

  1. Opløs 15 dråber i 30 ml vand.
  2. Få en klyster. Påfør 1-2 gange dagligt i en uge. Så tager vi en pause i 3 dage osv..

V.I. Trubnikova

AlderDosering
1-5 år gammelFortynd 0,5 ml i 50 ml vand.
5-15 år gammelBland 0,7 ml med 70 ml vand.
15-20 år gammel1 ml pr. 100 ml vand.
Efter 202-5 ml til 150 ml vand.

Du skal drikke en gang om dagen i en halv time før måltiderne. Kan tages både morgen og aften.

For at forbedre immuniteten

Dette stof har praktisk taget ingen bivirkninger og kan også bruges af almindelige mennesker til at øge immuniteten.

  1. Opløs 15 dråber i 300 ml vand.
  2. Vi drikker 1 gang om dagen en halv time før måltider. 5 dage, derefter 3 dage fri. Kursus - 3 måneder, derefter en pause i 2 måneder.

Melanom, brystkræft.

  1. Tag en bomuldspude eller osteklæde.
  2. Påfør 40 dråber, og tryk på det ømme sted.
  3. 2-3 gange om dagen lotion i 15-20 minutter.

BEMÆRK! Følg kun alle recept med tilladelse fra din onkolog. Hold oversigt over doseringen, og overskriv under ingen omstændigheder den. Hvis du føler dig syg eller har dårlige fornemmelser, kvalme, udslæt, skal du straks stoppe med at tage medicinen.

anbefalinger

  1. Du kan drikke det ikke kun med vand, men også med varm mælk.
  2. Det er bedre at opbevare stoffet på et køligt og mørkt sted. Opbevar den ikke i køleskabet..
  3. Det er forbudt at drikke alkohol.
  4. Prøv at spise mere plantemad: greener, grøntsager, frugt, bær, nødder osv..
  5. Det er strengt forbudt for mennesker med kræft at tage dette stof uden viden og tilladelse fra din behandlende onkolog. Først efter konsultation og tilladelse kan du tage det.

Accepter eller ej?

Den vigtigste ting er at konsultere din læge inden brug. Dette er især vigtigt for kræftpatienter, da han kun ved, hvilken slags behandling og hvad der er bedst for dig. Hvis du fik at vide, at du ikke kan gøre det, behøver du ikke at være egenrådig og gå til at købe ASD.

Mange læger og videnskabsmænd er imod denne medicin, selvom der er mange positive anmeldelser, som kræftpatienter i lønklasse 3 og 4 forlader på Internettet. Der er selvfølgelig negative anmeldelser, når patienter klagede over, at der overhovedet ikke var nogen effekt, og at de blev værre.

For at tage medicinen eller ej, bestemmer patienten sig selv og køber lægemidlet på egen risiko. Der vil selvfølgelig ikke være nogen alvorlige bivirkninger, men du får simpelthen simpelthen ikke resultatet. Det er endnu ikke bevist, at ASD F2 er en kur mod kræft.