ASD fraktion 2 i onkologi

Dødeligheden af ​​kræft er på andenpladsen efter hjerte-kar-sygdomme. Og selvom der ikke er fundet et universalmiddel mod kræft, er der et længe etableret lægemiddel - ASD fraktion 2, hvis anvendelse giver en god effekt i onkologi og lignende sygdomme i sværhedsgrad.

ASD-2's vigtigste egenskab er at udtrykke en positiv effekt på immunitet og normalisere alle processer i kroppen på celleniveau. ASD-2 betragtes som et middel mod mange sygdomme.

Hvad er ASD-2 (ASD-2)?

Navnet ASD-2 står for Dorogovs antiseptiske stimulant. Dette antiseptiske stimulant blev opnået af Dorogov tilbage i 1947-1948 på laboratoriet og gik under navnet ASDf-1. En almindelig dyrlæge undersøgte effekten af ​​sorbenter i organismer i tilfælde af forgiftning (i dette tilfælde frøer). I løbet af sin forskning afslørede han, at nogle af de stoffer, der er fanget i processen med at brænde dyrevæv, har interessante egenskaber, som ikke tidligere er blevet undersøgt. Et ekstrakt af dyreknogler blev opnået efter mange forsøg og eksperimenter, det er fra disse organiske stoffer, at ASD-2 fremstilles. Dette resulterende lægemiddel blev brugt til patienter med ikke-helende sår, trofiske mavesår, kroniske inflammatoriske sygdomme, tuberkulose.

Vigtig! ASD (ACD) (fraktion 2) har etableret sig som et lægemiddel, der kan bekæmpe kræftprocessen.

Hidtil er formlen for fraktion 3 af dette lægemiddel patenteret i medicin, der bruges til ekstern brug af patienter med hudsygdomme. På trods af det faktum, at ASD-fraktion 2 ikke bruges i vid udstrækning til behandling af kræft, bruges den i vid udstrækning til behandling af dyr. Som allerede bemærket er ASD-præparatet af to typer - fraktion 2 og nummer 3. ASD-2 er en flygtig gul væske, ASD-3 er en tyktflydende sort væske, også tilgængelig i form af en salve eller balsam. Kun ASD-2 er egnet til internt forbrug.

ASD-2 påvirker ikke kun nogle mikroorganismer og væv, men også hele kroppen. Hovedformålet med dette lægemiddel er at aktivere kroppens regenererende og beskyttende kræfter, så det kan slippe af med selve sygdommen.

Ledende klinikker i Israel

Virkningen af ​​medikamentet på kroppen

Brugen til mennesker kan tilskrives det store antal positive effekter af det biogene stimulant. For det første er den utvivlsomme fordel ved at bruge ASD-2, at dette lægemiddel er et adaptogen, dvs. at øge kroppens vævs modstand mod forskellige bivirkninger, især over for stressfaktorer. Med en struktur fælles med levende celler trænger ASD-2 let ind i cellerne i forskellige væv, medens der ikke er nogen afstødningsreaktion. Dette lægemiddel har ingen bivirkninger, det påvirker ikke udviklingen af ​​fosteret, selvom det passerer gennem blod-hjerne-barrieren. Dets anvendelse gendanner hormoner og aktiverer det perifere nervesystem. ASD stimulerer også metabolisme, har egenskaberne ved en immunmodulator. Med dens lange brug bliver arbejdet i alle organer harmonisk. Derfor begynder kroppen selv at bekæmpe forskellige unormale processer og er engageret i selvgendannelse af dens funktioner..

Husk! ASD-2 bekæmper ikke selve mikrober og skadelige organismer, men gør det muligt for kroppen at gøre det, hvilket øger patientens immunitet.

Hvilke positive handlinger afsløres ved korrekt brug af ASD (fraktion 2)? Her er nogle af dem:

  1. Forøgelse af den menneskelige legems immunitet;
  2. Antibakteriel virkning;
  3. Opretholdelse af en afbalanceret hormonel baggrund;
  4. Ingen bivirkninger;
  5. Stabilisering af kroppens metaboliske processer;
  6. Ingen negativ indvirkning på embryonet hos gravide kvinder.

Når du bruger Dorogovs antiseptiske middel til at bekæmpe kræft, øges immuniteten meget, hvilket patienter har en øget chance for at vinde over sygdommen. Dette stof ligner struktur i forhold til en levende celle, så kroppen afviser det ikke.

Fordele ved ASD-2 og dets ulemper

ASD (fraktion 2) er fuldstændig ufarlig og ikke-giftig. Brug af dette lægemiddel tolereres godt af patienter. Selvom brugen tager lang tid, er der ingen symptomer på akkumulering og beruselse. I folkemedicinen tilrådes lægemidlet at blive brugt i kombination med potente tinkturer: aconit, hemlock, celandine.

Den største ulempe, og sandsynligvis den eneste, er tilstedeværelsen af ​​en stærk ubehagelig lugt. Når man forsøgte at ændre denne lugt eller endda eliminere den, gik alle de usædvanlige medicinske egenskaber ved stoffet tabt..

Der er også et punkt i brugen af ​​stoffet, som også skal tages i betragtning: brugen af ​​ASD-2 har ikke officiel tilladelse til menneskelig brug. Denne tilladelse er kun til veterinær brug. Derfor må vi huske, at du begynder at bruge dette stof, du tager det fulde ansvar for dit helbred og dit liv på dig selv. Der er ingen indikationer for indtagelse af mennesker i brugsanvisningen.

Stoffets sammensætning og hvad det er lavet af

ASD-2 blev fremstillet ved termisk nedbrydning af organisk stof af animalsk oprindelse. Kødaffald og knoglemel blev anvendt til dets fremstilling. Hovedbetingelsen for at opnå det ønskede lægemiddel er en meget høj temperatur, ved hvilken tørdestillationsprocessen finder sted. Under processen opdeles organiske råvarer i komponenter med lav molekylvægt. I løbet af et antal sådanne undersøgelser blev sammensætningen af ​​ASD-2, angivet i kommentaren til lægemidlet, godkendt:

  • Termiske forarbejdningsprodukter af mel, kød, knoglefragmenter;
  • Kulhydrater;
  • Fedtstoffer;
  • Proteiner;
  • Carboxylsyre;
  • Nukleinsyre.

Langtidsundersøgelse af lægemidlet af uafhængige laboratorier gjorde det ikke muligt at forstå ASD-2's virkningsmekanisme. Men der er stadig ingen analoger af dette stof..

Lægemiddelegenskaber

ASD-2 har en bred vifte af virkninger, som gør det muligt at bruge det til behandling af mange sygdomme, selv med onkologi i tarmen, endetarmen, forskellige organer i mave-tarmkanalen og andre kræftformer. Hvad er kendetegnene ved ASD (fraktion 2):

  • Det er en flygtig væske, som regel mørkerød i farve;
  • Har en bestemt ubehagelig lugt;
  • Har en høj vandopløselighed.

I betragtning af at det officielt ikke er tilladt at bruge stoffet af mennesker, og at der ikke er nogen officielle beskrivelser af kontraindikationer og bivirkninger, anbefales det ikke at bruge det til børn.

Prisen på lægemidlet er ganske overkommelig. Dette stof findes i veterinærapoteker, hvor det let kan købes. Det er meget efterspurgt efter behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme hos husdyr - hunde, katte, kaniner, fugle (duer) osv..

Behandling af kræft og andre sygdomme

Behandling af onkologiske sygdomme med dette lægemiddel er meget effektiv. Dorogovs stimulant opnåede udbredt anvendelse i behandlingen af:

  • Onkologi (hjernesvulster, melanomer i forskellige organer, basaliomas, i nærvær eller risiko for metastaser, lungesarkoidose);
  • Livmoderfibroider (og andre gynækologiske sygdomme);
  • Nodular struma (forskellige sygdomme i skjoldbruskkirtlen);
  • Prostata (hos mænd), fibroider (adenomer) i brystkirtlerne;
  • Cystiske formationer i leveren, nyrerne;
  • Ascites. Se også: abdominal ascites i onkologi;
  • Leukæmi og lymfogranulomatose.

Brugen af ​​ASD-2 er effektiv ikke kun i onkologeterapi. Dette lægemiddel behandlede på én gang med succes tuberkulose, seksuelt overførte sygdomme (klamydia, trichomoniasis). Det er også muligt at bruge dette lægemiddel til behandling af:

  • Impotens;
  • Fedme (med vægttab);
  • Lungebetændelse, pleurisy, bronkitis;
  • Psoriasis;
  • Eksem;
  • gigt;
  • Åreknuder;
  • Emfysem i lungerne;
  • Kardiovaskulære patologier,
  • Mastopati og andre brystsygdomme;
  • Parkinsons sygdom (i den indledende fase).

Dorogovs stof bruges også til at forhindre forskellige sygdomme, når man tager stoffet internt og som en lotion eller bruger en tampon til gynækologiske problemer. Forebyggelse og behandling af ASD-2 finder sted, når:

  1. Astma, bihulebetændelse;
  2. Til styrkelse af tandkødet;
  3. Gastritis;
  4. Ledsmerter;
  5. Smerter ved forskellige symptomer (tandpine, hovedpine osv.).

Og dette er ikke en komplet liste over alle sygdomme, der kan behandles med ASD-2. Med profylaktisk anvendelse af ASD-2 reduceres risikoen for endda enkle sygdomme som influenza, forkølelse reduceres, risikoen for infektion med parasitter reduceres, risikoen for brud reduceres.

Vil du vide omkostningerne ved kræftbehandling i udlandet?

* Efter at have modtaget data om patientens sygdom, kan klinikrepræsentanten beregne den nøjagtige pris på behandlingen.

Korrekt brug af medicinen

Virkningen af ​​lægemidlet mindskes, når det kommer i kontakt med luft, og efter at have rystet flasken er det nødvendigt at trække den krævede mængde af medikamentet med en sprøjte gennem proppen uden at åbne flasken. Efter åbning skal lægemidlet opbevares tæt lukket, på et mørkt, køligt sted. Fortynd stoffet i kogt koldt vand. På grund af det faktum, at ASD-2 har en skarp lugt, skal man være i stand til at drikke den korrekt. For at gøre dette er du nødt til at indånde luften, udånde og holde vejret, drikke så hurtigt som muligt. Tag derefter et par hurtige vejrtrækninger gennem næsen og udånder gennem munden. Det bemærkes, at stoffet drikkes lettere i friluft..

Visse regler for indtagelse af lægemidlet bemærkes også, hvor effekten bliver maksimal..

Det antages, at ASD-2 fortykner blodet, på grund af dette er det nødvendigt at drikke sure juice, spise en citron eller drikke en halv tablet Aspirin eller Cardiomagnyl. Det anbefales også at drikke mere væsker for at fjerne farlige stoffer fra kroppen. En særlig diæt er ikke påkrævet, når du tager medicinen, men det er bedre at diversificere mad med en stor mængde vitaminer.

Metoder til behandling af kræft med ASD (fraktion 2)

Dorogovs stimulant (ASD-2) fungerer i kræft ikke kun som en bedøvelse (i de tidlige stadier), men stopper også sygdomsforløbet.

Nogle herbalists (for eksempel Khalisat Suleimanova) anbefaler stærkt brugen af ​​ASD-2 til behandling af kræft, især mod mavekræft. Men alle er enige om, at onkologisk behandling bør være omfattende..

Så hvordan tager du det med den største effekt? Brug af lægemidlet skal ifølge forfatteren af ​​produktet udføres under tilsyn af en onkolog. Det anbefales at følge behandlingsregimet uden at foretage nogen personlige ændringer i det. Det skal også bemærkes, at det er kontraindiceret at tage ASD-2 i løbet af kemoterapi eller strålebehandling..

Til brug af lægemidlet ved onkologiske sygdomme er følgende lægemiddelbrugsregimer blevet udviklet. For eksempel forudses brugen af ​​ASD-2 i behandlingen af ​​onkologi med en gradvis stigning i mængden af ​​det tagne lægemiddel. Dette kursus ser sådan ud: At tage ASD-2 bør forekomme 4 gange om dagen hver fjerde time. I de første fem dage - drik fem dråber ad gangen, de næste fem dage - ti dråber, derefter yderligere fem dage, 15 dråber, og så videre op til 50 dråber i en enkelt dosis, stigende gradvist - hver femte dag med fem dråber. Og drik derefter 50 dråber, indtil fuldstændig bedring..

Med en sparsom behandlingsmulighed tages lægemidlet på en lidt anden måde: 3 dråber af stoffet fortyndes i 30-40 ml vand (kold te kan bruges) på den første dag, på den anden - 5 dråber, og så videre op til 13 dråber (6 dage). Så tager de en pause i en dag og starter igen i de samme doseringer, sådan et kursus varer fire uger, så er der pause i en uge.

Det efterfølgende kursus begynder med 5 dråber, hvilket også øger det daglige indtag af medicinen med 2 dråber. Efter en måned med at tage, er det også nødvendigt med en pause.

Det er meget vigtigt, at der efter indtagelse af lægemidlet ikke er nogen forringelse af velvære. Hvis dette sker, skal du nægte at acceptere det..

Hvordan bruges ASD-2 til lungekræft

I de tidlige stadier af lungekræft er der en chance for at blive helbredt af sygdommen, når du bruger ASD-2-medikamentet. På trods af at brugen af ​​dette lægemiddel hører til ukonventionelle behandlingsmetoder, rådgiver mange herbalists det. Du kan bruge det på forskellige måder:

  • I den første version er det nødvendigt at tage 1-2 dråber mælk fra 1 til 3 dage (du kan i te), på de følgende dage er det nødvendigt at tage, tilsætte 1-2 dråber dagligt, hvorved en enkelt dosis bringes til 40 dråber. Derefter skal doseringen reduceres i omvendt rækkefølge. Det skal tages 30-40 minutter efter et måltid. Og mellem kurser skal du tage en pause;
  • I den anden variant skal der tages 5 dråber ASD-2 dagligt, fire gange om dagen, som fortyndes i 50 ml vand. Kurset skal vare en måned. Vask ASD-2 ned med oreganotinktur.

Uanset brugen af ​​den første eller anden metode til at tage medicinen, skal du forbruge en stor mængde vand. Dette vil hjælpe med at mindske virkningen af ​​stoffet. En forudsætning for behandling er afslag på at indtage alkoholholdige drikkevarer for at undgå negative konsekvenser.

Brug af lægemidlet til andre sygdomme

I tilfælde af hudpatologier tages medicinen efter et universelt skema, og ASD-2 bruges i form af en komprimering (en 20% opløsning bruges). Til dette er gasbind godt fugtet og påført det beskadigede område, dækket med cellofan og bomuld, tæt bundet.

Bivirkninger af stoffet og dets positive virkninger

Det kan bemærkes, at der kun forekommer individuel medicinintolerance. Eventuelle manifestationer af individuelle symptomer i tilfælde af overdosering.

På grund af det faktum, at dette lægemiddel er et stærkt stimulerende middel, er der en risiko for stærk ophidselse. På grund af dette kan det være kontraindiceret for personer med sygdomme i hjerteaktivitet og nervøs aktivitet såvel som for dem, der lider af højt blodtryk..

Anmeldelser af personer, der tager stoffet, er positive, selvom der er dem, der ikke har oplevet noget, når de bruger ASD-2. Kræftpatienter rapporterer om dens smertestillende effekt samt et fald i væksten af ​​kræftceller ved anvendelse af det. Men uafhængig anvendelse til alvorlige sygdomme, for eksempel onkologi eller HIV, kun med tilladelse og under tilsyn af en læge. Og vi må huske, at en stigning i dosis kan gøre et lægemiddel til gift..

Anmeldelser

Jeg ved ikke, hvem der hjalp eller ej, hvem botede hvad, men jeg brugte selv medicinen ASD-2, og min immunitet blev forbedret, for ikke at nævne det faktum, at den diagnosticerede kræft begyndte at falde. Tak for sådan en medicin.

Jeg er imod alle piller, alle antibiotika, de påvirker leveren, men jeg brugte ASD-2 og er meget tilfreds med resultatet. Selvom jeg kun havde en forværring af gigt, hjalp dette stof mig. Og vigtigst af alt er, at maven ikke engang gør ondt, som efter at have taget andre stoffer. Da jeg læste, hvad det består af, var jeg bange for at drikke, så besluttede jeg mig, og resultatet overskred alle forventninger. Bedre ikke at vide, hvad det er lavet af, især for dem, der er meget imponerende.

Jeg læste en artikel i magasinet om ASD-2 (et interview med professor Aleutsky), hvor hele sandheden om dette stof er skrevet, jeg besluttede at gennemgå behandling, fandt en opskrift på, hvordan man skulle tage det og begyndte at drikke. Håber, at resultaterne bliver.

ASD-fraktion 2-anvendelse i onkologi 4 stadier

Der er legender om dette stof. Officielt er ASD-fraktion 2 kun tilladt inden for veterinærmedicin. Men der er rapporter om, at dette stof bruges til behandling af kræft og mennesker..

Ifølge legenden hjalp ASD fraktion 2 med at helbrede Berias mor. Men du er nødt til at forstå, at pålideligheden af ​​sådanne meddelelser er meget vanskelig at bevise..

Afgørelse om behandling med midler, der ikke er licenseret af sundhedsministeriet, tager derfor kun ansvar for dit helbred (og dit liv).

ASD fraktion 2 mod kræft

Der er legender om dette stof. Fraktion 2 modtog officiel tilladelse fra SDA kun inden for veterinærmedicin. Verden er imidlertid fuld af nyheder om effektiviteten af ​​dette lægemiddel til behandling af kræft og mennesker. Ifølge en af ​​legenderne, hvis pålidelighed ikke understøttes af noget, blev hjælp fra ASD fraktion 2 helbredt Berias mor.

Derfor, når du beslutter at helbrede med midler, for hvilke der ikke er udstedt en licens fra sundhedsministeriet, tager du kun ansvar for dit liv, medmindre du selvfølgelig er Beria.

Interessen for ASD-fraktion 2 mod kræft er steget for nylig, stort set på grund af spredningen af ​​dette emne i pressen..

Det siges, at ASD stærkt øger immuniteten, en værdifuld egenskab i kampen mod kræft.

Metode til kræftbehandling

Selve medikamentet blev udviklet i 1947 på laboratoriet i All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine (VIEV), hvor frøvev, der blev underkastet termisk sublimering med flydende kondensation, blev brugt som råmateriale. Med denne type sublimering nedbrydes fedt, proteiner, kulhydrater, nukleinsyrer til dannelse af komponenter med lav molekylvægt.

Det resulterende medikament havde en antiseptisk, stimulerende, sårhelende virkning. Døbt ham med ASD (Dorogovs antiseptisk stimulerende middel).

Derudover blev frøerne erstattet med kød og knoglemel, men dens egenskaber forværredes ikke heraf, fordi effekten af ​​høje temperaturer udjævner oplysninger om den type organisme, der er et råmateriale.

Produktion af ASD til kræftbehandling

Under moderne forhold fremstilles ASD-væsker ved hjælp af en speciel teknologi fra væv fra langlevede dyr. ASD fraktion 2 er en tefarvet væske med en meget specifik lugt. Det anvendes både eksternt og internt.

Forskere mener, at ASD-fraktion 2 mod kræft har en udtalt antibakteriel virkning, mens det er et kraftfuldt adaptogen, dvs. at det let passerer vævsbarrierer, da dens struktur ligner strukturen i en levende celle og ikke afvises af den. Derfor er der ingen bivirkninger, der er ingen negativ effekt på fosteret i livmoderen. ASD understøtter ikke kun det perifere nervesystemes koordinerende rolle, men giver også den nødvendige hormonelle baggrund. Han deltager i alle metaboliske processer, manifesterer sig som en modulator af kroppens immunsystem. Gendannelse af et normalt forhold mellem celler, der regulerer forskellige processer, der er nødvendige for kroppen, sikrer den normale funktion af alle organer og systemer. ASD virker ikke på en bestemt mikrobe, men på hele menneskekroppen, som på grund af lægemidlets virkning selv ødelægger denne mikrobe, beriget med de modtagne kræfter og materiale.

ulemper

Dens mangel kan for nogle være den definerende - en stærk kvalmende lugt.

Ingen narkotikamisbrug er registreret.

Ved behandling af ASD er det nødvendigt at tage en stor mængde væske (2-3 liter pr. Dag) for at fjerne giftstoffer og toksiner fra kroppen. Specielle diæter er ikke påkrævet til medicinbehandling, overdosis er heller ikke forfærdeligt.

"Til" behandling af lungekræft, mave

Prækancerøse former for sygdommen er perfekt tilgængelige til behandling med ASD-fraktion 2. I dette tilfælde anvendes en generel dosering og et skema, kompresser anbringes på eksterne tumorer.

Patientens alder, tumorens placering og kræftlæsionernes art er af primær betydning i behandlingen af ​​kræft. ASD F-2 stopper ret hurtigt sygdomsforløbet og lindrer smerter. I avancerede kræftstadier anvendes ikke en generel dosering, men op til fem ml ASD pr. Hundrede ml vand to gange om dagen. Alle disse handlinger - kun med godkendelse og under opsyn af en læge.

Intensiv kræftbehandling

En intensiv metode til kræftbehandling ved anvendelse af ASD udføres i henhold til en progressiv ordning (fire gange om dagen), hvor doserne af den tagne medicin gradvist øges.

Tag 800, 1200, 1600, 2000 timer dagligt. Doserne øges hver femte dag. De første fem dage - fem dråber, den anden - ti, den tredje - tyve osv., Indtil du når en dosis på halvtreds dråber. Efter dette skal du tage 50 dråber, indtil du er kommet dig..

Skånsom kræftbehandling med ASD

På den første dag (for eksempel mandag) om morgenen 30 min. Før et måltid hældes 30-40 ml sovende te i en kop og tre dråber ASD F-2 dryppes.

Tirsdag - fem dråber, onsdag - syv, torsdag - ni, på fredag ​​- elleve, på lørdag - tretten, søndag er en dag med hvile og analyse af dine følelser.

Den anden, tredje og fjerde er også dedikeret til at tage medicinen i henhold til den samme ordning. Så en uge fri. Efter en pause tages ASD igen efter det samme skema, men de starter ikke med tre, men med fem dråber ASD og tilsætter to dråber dagligt. For at blive behandlet i en måned (fire uger), gentages derefter en uges hvile igen og hele kurset gentages.

Sørg for at kontrollere dit velbefindende, enhver forringelse af helbredet er et signal om at stoppe med at bruge stoffet.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - et venligt sted for os, der er en anden artikel, jeg håber, at disse oplysninger vil hjælpe nogen!

Forfatter: mk727 "30.08.2009

# 1 Fraktion ASD-2

Registrerings dato:
30.08.2009

Hvem der tog dette stof, del venligst din oplevelse med at tage det. Dosering, bivirkninger, ASD-regime. Tak på forhånd.

# 2 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
30.08.2009

Standarddosis: fortynd 15-30 dråber ASD-2 i 50-100 ml koldt kogt vand eller te. Drik på tom mave 20-40 minutter før måltider 2 gange om dagen.

Modtagelsesplan 5 dage at drikke, 3 dage fri, 5 dage at drikke, 3 dage fri. Og igen 5 dage at drikke og en måned fri. Og gentag igen og så videre indtil fuldstændig gendannelse. Men under modtagelsen skal du overvåge dit velbefindende. Og drikke masser af væsker. Jeg siger med det samme, at det er oprørende, og lugten er endnu værre.

Jeg tog ASD-2 til fibroider, og også døs. Der var en fibroid, nu er den væk.

# 3 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
15.10.2009

Jeg hørte en masse gode ting om ASD-2, men jeg kender virkelig ikke folk, der ville blive helbredt! Kun de blotte fakta, jeg talte med læger, de er imod selvmedicinering! De siger, at det er muligt at bruge ASD, men kun hvis dette er den sidste chance, fordi reaktionen kan være anderledes! jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!

# 4 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
02.11.2009

Hjælp mig venligst med dette spørgsmål - hvordan tæller ASD-dråberne? Med en sprøjte eller pipette?

Hvis medicinen er flygtig, går dens egenskaber tabt, når den inddampes.?

# 5 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
11/07/2009

Det er bedre at tegne ASD-2 med en sprøjte, 1 terning = 30 dråber. Ved kontakt med luft går nogle af egenskaberne tabt.

Jeg har taget ASD-2 i seks måneder (5 dages indtagelse, 3 dage - en pause), der var ingen bivirkninger, konkrete forbedringer.

# 6 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/01/17

Hej! Siden februar 2009 blev min mor diagnosticeret med brystkræft (T4H2M2 1U, fase 2 klasse gr.) Hun havde en klump i sit venstre bryst med en valnød, hun havde en punktering 7 gange, analysen viser - fedtceller, hun havde allerede 70 stråling terapier og 4 chokdoser med kemoterapi, i øjeblikket er tilstanden forværret, brystet er blevet sort, blærer er dannet, det axillære område og skovlen er blevet indsnævret, venstre hånd svulmede som en ballon - ascites, en lille tumor dukkede op på halsbenet - det var blødt og nu er det hårdt og går til nakken. Læger nægter at udføre operationen, de siger, at de ikke ved, hvad hun har, de behandler kun omtrent kræft, som er den første, der støder på denne type kræft i deres praksis. Intet hjælper, men hun har allerede en ny klump i sit højre bryst, hun har allerede modtaget 22 stråler på sit højre bryst. Nu, efter at have læst den sunde livsstil, begyndte min mor at drikke chokdoser af ASD-2, mens hun føler forbedringer i sit højre bryst. Hvem kan fortælle, om der er håb for en fuldstændig bedring i en sådan situation?

# 7 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/01/17

Hej! Ved nogen, om det er muligt at tage kosttilskud fra Vision-virksomheden sammen med ASD-2 til brystkræft i fase 4? Hvem ved bedes du svare.

# 8 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
13.03.2010

Fraktion ASD-2 helbrede alvorlig kløe over hele kroppen med skrammer til blod. Diagnosen er ikke fastlagt. Tog mundtligt om morgenen på tom mave 30 minutter før måltider 1 gang om dagen, 1 ml. i vand 20-30 ml. og sidder fast med honning. Jeg drak i 1,5 måneder i henhold til ordningen, drak 5 dage, 1 dages pause.

# 9 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
04/11/2010

Hej! Hjælp venligst hvem der kan! Min bedstemor er 81 år gammel, har lidt af kræft i æggestokkene i mere end 7 år, mens hun stadig har ascites, kalder folk det også dræbende... I alle disse år støttede min mor og jeg hende på alle mulige måder, drak forskellige tinkturer, bestilte urter fra havet. I cirka et år bruger vi ingen metoder, men i de sidste 3 dage begyndte min bedstemor at blive dårligere... Hvis nogen af ​​jer havde en lignende situation, bedes du rådgive opskrifterne, som tinkturer eller noget andet, Shevchenko-metoden, for eksempel, kan nogen hjælpe eller hvad - på en eller anden måde... Og kan ASD-2-fraktionen hjælpe fra en sådan sygdom. På forhånd tak alle!

# 10 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/04/16

God eftermiddag, for to dage siden, blev min mor diagnosticeret med en pancreas hovedtumor med levermetastaser... Jeg er selv fra en verden af ​​officiel medicin (jeg har en højere medicinsk grad), men hun er allerede magtesløs. Hjælp med rådgivning, jeg fortalte min mor alt, og hun er klar til at kæmpe for sit liv på nogen måde... Jeg ville være meget taknemmelig for rådene.

# 11 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/07/29

ASD-2-fraktion helbrede kronisk bronkitis og precancerøs mavesår

# 12 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/07/29

Hærdede den forkankerøse tilstand af mavesår

# 13 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
28.11.2010

Måske ikke helt emnet. Jeg havde smerter i halvanden måned og nu gør stortåen på højre fod stadig ondt. Eventuelt - indgroing af negle, selvom jeg dampede alt og skar neglen af, gjorde det højre hjørne af fingeren stadig ondt. Desværre kunne jeg ikke lægge en bank på den, ellers var alt gået for længe siden. Hvad har jeg ikke lagt min finger! Og tjære og aloe og Kalanchoe og forskellige andre salver og medicin. Jeg besluttede at prøve ASD. Jeg købte en flaske ASD-2. Efter at have tidligere søgt efter oplysninger på Internettet lidt, fandt jeg ud af, hvad der kan anvendes eksternt. Jeg fugtede en vatpind, lavede en bandage. Det svævede meget kraftigt, endda rykkede, men efter en halv time roede alt sig ned, og jeg forlod det indtil morgen. Om morgenen syntes det at være en forbedring. Jeg tager den på igen for natten. Som et resultat fik jeg en naturlig forbrænding på det sted - en blister, huden kom derefter af. Det viser sig, at det er næsten rent alkali, pH = 9. Derfor brændte det så meget. Skal blandes med olie. I dag vil jeg fortsætte eksperimentet og anvende salven, ikke rent ASD.

Jeg vil give links på Internettet, hvor der er information om ASD og endda modtagelsesordninger, i dag kiggede jeg, og det var det, jeg fandt:

# 14 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
15.12.2010

Hjælp venligst! Min svigermor fik diagnosen kræft i bugspytkirtelhovedet, metastaser i leveren og rygsøjlen. Nu har hun høj bilirubin - 189. Hun tager kun symptomatisk behandling for at sænke bilirubin - fenobarbital, wobenzym, Essentiale, Carsil. Måske ved nogen, hvordan man sænker bilirubin for at fortsætte behandlingen yderligere.

# 15 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/12/29

Jeg læste i nyhedsbrevet, at manden blev udskrevet for at dø, og han begyndte at drikke ASD, OG EFTER 3 ÅR FJERNET UHEMMELSE. Hvordan jeg drak, er det ikke skrevet. Selv drik jeg 3 terninger 2 gange om dagen om sommeren, prøvede at klare brystkræft selv uden læger. Men stadig gik jeg på hospitalet, havde en operation, 6 kemoterapi, når der er den sidste kemoterapi, vil jeg begynde at drikke igen, for at forebygge.

# 16 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2010/12/29

om leveren, hver morgen brygger jeg 1 tsk hørfrø, jeg drikker en afkok af havre. Og en kvinde, jeg kender, sagde, at hendes mor helbrede leveren sådan: hæld frisk hestegødning med vand, insister og drik. Hun kender ikke forholdene, men leveren blev helet. Dette er det eneste menneskelige organ, der fuldt ud kan komme sig..

# 17 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
14.01.2011

Kan ASD2 bruges sammen med Veselka-tinktur i tilfælde af hjernesvulst?.

# 18 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2011/01/22

Det er nødvendigt med sikkerhed at vide, om det er en tumor eller en callus, en revne i kraniet, og hvis sidstnævnte, så... er det let at opløse det med en alkoholresistent alocasian plante!

# 19 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
14.01.2011

Det er en hjernestammetumor

# 20 Re: ASD-2 Faction

Registrerings dato:
2011/01/25

Prøv at kontakte]]> her]]>, på dette sted har mange fået svar på deres spørgsmål.

Emne læst:

For at oprette beskeder skal du logge på

Problemet med kræft er i øjeblikket en prioritet. Dødeligheden af ​​denne sygdom er på andenpladsen efter hjerte-kar-sygdom. Mange institutter og forskere er på udkig efter medicin for at slippe af med denne formidable sygdom. Dette bærer visse frugter: antallet af dødsfald reduceres markant hvert år: identificeres risikofaktorer, forebyggende undersøgelser af befolkningen udføres. Der er dog ikke fundet noget universalmiddel for denne sygdom. Men den glemte gamle i nogle tilfælde hjælper stadig. Blandt de effektive metoder til bekæmpelse af ondartet skade på væv og organer i kroppen bruger mange læger ASD (fraktion 2). Ansøgning om onkologi og andre alvorlige sygdomme viser en god terapeutisk virkning.

Hvad er ASD?

ASD er et antiseptisk stimulerende middel - et lægemiddel, der blev opfundet af A.V. Dorogov i 1947-48 i laboratoriet for veterinær kemisk beskyttelse. Forskeren studerede effekten af ​​sorbenter i kroppen i tilfælde af forgiftning. Han fandt ud af, at de fangede stoffer, der opnås ved afbrænding af dyrevæv, især frøer, har nogle nye interessante egenskaber. Efter adskillige eksperimenter og godkendelser begyndte lægemidlet at blive aktivt brugt til patienter med ikke-helende sår, trofiske mavesår, kroniske inflammatoriske sygdomme, osteomyelitis, tuberkulose.

Opfindelsens historie

ASD-2-fraktionen til behandling af kræft har etableret sig som et universalmiddel for denne alvorlige sygdom: Mange mennesker overvinde den onkologiske proces, især Berias mor, der havde livmoderkræft med metastaser i lungerne og leveren. Derefter fulgte forfølgelsen af ​​videnskabsmanden og den mystiske død af ukendte grunde. Dette skyldtes, at opfindelsen ikke tilhørte en læge, men af ​​en almindelig dyrlæge, der underviste i professorer i medicin. Udviklingen er ikke stoppet, de fortsætter på nuværende tidspunkt. ASD-3-fraktionen blev patenteret til ekstern brug af patienter med forskellige hudlæsioner. ASD (fraktion 2) mod kræft bruges endnu ikke i vid udstrækning, men det har modtaget anerkendelse fra dyrlæger, er tilladt og er vidt brugt i dyreterapi.

Dets vigtigste egenskab er at have en positiv effekt på immunitet og normalisere alle processer på celleniveau, hvilket ikke kun påvirker individuelle mikroorganismer og væv, men også hele kroppen som helhed. Hovedårsagen til forskellige sygdomme er stress. Imidlertid udnyttes den beskyttende og genoprettende kræft i den menneskelige krop ikke fuldt ud under smertefulde forhold. Derfor er hovedformålet med ASD at vække disse kræfter for bedring og uafhængigt besejre sygdommen..

ASD-handling (fraktion 2)

Dorogovs antiseptiske stimulant - det er sådan ASD-2 står for. Brugen til mennesker forklares med de mange positive effekter af det biogene stimulant. For det første er det et udtalt adaptogen, det vil sige et lægemiddel, der øger kroppens vævs resistens over for forskellige skadelige påvirkninger, især stressfaktorer. Med en struktur, der ligner levende celler, trænger lægemidlet let ind i hver celle i forskellige væv og forårsager ikke en afstødningsreaktion. Midlet har ingen bivirkninger, påvirker ikke fosteret, skønt det let trænger ind i blod-hjerne-barrieren. Når den anvendes, gendannes den hormonelle baggrund, og funktionerne i det perifere nervesystem aktiveres.

Derudover påvirker ASD metabolismen, har immunmodulerende egenskaber. Hvis dette stof bruges i lang tid, gendannes forholdet mellem celler i organer og væv, og der sikres et klart og rytmisk arbejde af forskellige organer og systemer. Og derfor kæmper kroppen selv mod forskellige patologiske processer og gendanner dens funktioner. I opslagsbøger om traditionel medicin og på Internettet kan du finde mange artikler om emnet "Stoffet ASD-2, brug til mennesker." Brugsanvisningen hjælper med at vælge den korrekte dosis og den anvendte metode.

Fordele og ulemper ved stoffet

Lægemidlet ASD (fraktion 2) er absolut ufarlig og ikke-toksisk. Lægemidlet tolereres godt af patienter. Det skal tages i ret lang tid, der er ingen symptomer på ophobning og beruselse. Traditionel medicin tilråder at kombinere modtagelse af ASD (fraktion 2) med brugen af ​​potente tinkturer: hemlock, celandine, aconite.

En af de store ulemper ved produktet er dets stærke ubehagelige lugt. Der blev forsøgt at eliminere denne egenskab, men så går alle nyttige egenskaber ved ASD-2 tabt. Ansøgning til mennesker, der lider af kræft, hjælper dog med at forlænge en persons liv. Derfor spiller lugten i disse tilfælde ikke en vigtig rolle..

Behandling af dyr

Lægemidlet sælges på veterinærapoteker og er i høj efterspørgsel efter behandling og forebyggelse af sygdomme hos alle dyr. Der var gode resultater i behandlingen af ​​sygdomme i luftvejene, fordøjelsessystemet, urogenitale organer og hud samt restaurering af svækkede dyr med lægemidlet ASD (fraktion 2). Ansøgning om onkologi hos dyr (og vores kæledyr lider også af disse sygdomme) viser fremragende resultater. Anmeldelser af veterinærer om dette lægemiddel rapporterer en forbedring af den generelle tilstand hos dyr med ondartede processer.

Kræfteterapi

Der er mange kendte tilfælde af helbredelse af sygdomme af ASD-fraktionen. Kræft (onkologi) behandling med dette lægemiddel er ekstremt effektiv. Dorogovs antiseptisk-stimulant blev brugt i vid udstrækning i terapi:

• kræftformede processer i forskellige organer;

• leukæmi og lymfogranulomatose;

• fibromer eller adenomer i brystkirtlerne, prostata;

• polypose i mave og tarm;

• cystiske formationer i nyrerne, leveren.

Til disse sygdomme såvel som for infektionssygdomme bruger patienter ASD (fraktion 2). Anvendelse i onkologi er ikke den eneste indikation. Lægemidlet hjalp godt i efterkrigstiden til behandling af tuberkulose, seksuelt overførte sygdomme: trichomoniasis, klamydia.

ASD-2: anvendelse til mennesker

Instruktionen inkluderer andre indikationer for brug af stoffet af mennesker:

• alvorlig lungebetændelse, pleurisy;

• fedme og mange andre.

Dette er ikke en komplet liste over alle patologier, som stoffet kæmper med..

Sådan bruges stoffet korrekt?

For at bruge dette stof har mange forskere udviklet deres egne tip og hemmeligheder. ASD, fraktion 2 (onkologi, forskellige infektionssygdomme, sygdomme i immunsystemet trækker tilbage under lægemidlets virkning) vil være effektiv, hvis medicinen er taget korrekt, fordi den fungerer i minimale doser. Kun den rette modtagelse og overholdelse af fristerne vil føre til en kur.

Lægemidlets aktivitet mindskes, når det kommer i kontakt med luft, og derfor skal du, når du rystede flasken, hurtigt tegne medicinen op med en sprøjte uden at åbne flasken. Dette kan gøres ved at punktere gummiproppen og ringe ind det krævede beløb. Lægemidlet skal fortyndes i kogt koldt vand.

Som allerede bemærket har ASD (fraktion 2) en ubehagelig lugt, så du er nødt til at vide, hvordan man drikker den. For at gøre dette er du nødt til at tage et dybt indånding af luft, udpust skarpt, og, når du holder vejret, drik hurtigt løsningen. Du kan lukke øjnene. Når medicinen er drukket, skal du tage adskillige vejrtrækninger gennem næsen og udånder gennem munden. ASD (fraktion 2) i et ventileret rum eller endda på gaden er lettere at drikke.

Normerne og doserne blev undersøgt, hvor det bedste resultat af anvendelse af ASD-præparatet (fraktion 2) blev opnået. Onkologi behandles, hvis du drikker opløsningen om morgenen 30-40 minutter før måltiderne og om aftenen 2-3 timer efter middagen. Korrekt modtagelse og overholdelse af frister vil føre til en kur.

Det antages, at ASD-2 fortykner blodet. Derfor er det nødvendigt at drikke sure juice hver dag, spise citron eller tage en halv tablet Aspirin eller Cardiomagnyl. Tilhængere af lægemidlet ASD (fraktion 2) rådgiver at drikke masser af væsker - op til 2 liter om dagen - for at fjerne forskellige giftige og skadelige stoffer fra kroppen.

Kræftbehandlinger

Metoderne og doseringerne af ASD-præparatet (fraktion 2) er udviklet. Anvendelse i onkologi tilvejebringer et intensivt kursus med en stigning i lægemidlets volumen. Påfør 4 gange dagligt hver 4. time: de første 5 dage - 5 dråber, de anden 5 dage - 10, den tredje 5 dage - 15, og så tilsæt 5 dråber, indtil en dosis på 50 dråber er nået. Tag derefter 50 dråber, indtil fuldstændig genopretning.

Tilsæt 3 dråber på den første dag, 5 på den anden dag, 7 på den tredje, 9 på den fjerde, 11 på den femte, 13 på den sjette og en pause på den syvende med 3 dråber.

I den anden, tredje og fjerde uge skal du tage den samme i samme dosering. Derefter - en uges pause. Start det næste kursus med fem dråber, tilsæt gradvist 2 dråber dagligt, som i den første uge. Du har også brug for en pause efter en måned med at tage.

Brug af stoffet bør ikke forværre sundhedstilstanden. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge det..

ASD i onkologi - accepter eller afvis

I onkologi indebærer anvendelse af ASD-fraktion 2, at man tager elixir inde. Opfinderen og udvikleren af ​​stoffet selv, A.V. Dorogov, testet i praksis 2 skemaer for at tage ASD mod kræft. Og hver har sine egne karakteristika. Der er kendte tilfælde af komplet helbredelse og bedring af patienter. For eksempel lykkedes det Dorogov at helbrede Berias mor fra malign onkologi i klasse 4. Og dette er en ubestridelig kendsgerning.

Men kræft er anderledes, og alles organismer er forskellige. Hvad der har hjulpet en person kan kun skade en anden. At tage ASD for kræft eller ej, bestemmer alle selv. Den ideelle mulighed er at få støtte fra onkologer og gennemgå regelmæssige undersøgelser. Dette vil hjælpe med at observere sygdommens dynamik og bestemme, om ASD hjælper med onkologi eller ej..

2 skemaer til at tage ASD-2 inden for onkologi

Ved godartede og ondartede tumorer påvirker oral indgivelse af ASD på ingen måde neoplasmerne i sig selv. Det lancerer en kraftfuld mekanisme for interne reserver, tænder menneskelig immunitet. Det er ikke for ingenting, at ordet "stimulant" er til stede i dets navn. Kroppens immunceller begynder selv at arbejde mod kræftceller. Dette arbejde er ikke let og ikke hurtigt. Derfor har du brug for en margin på tid, tålmodighed, udholdenhed og nøje implementering af alle anbefalinger.

Vi gør opmærksom på de onkologiske behandlingsregimer, der er foreslået af A.V. Dorogov.

Sema 1 sparsom

Det bruges som profylakse med onkologi af godartet art i ikke-udgivne tilfælde af kræft, med mastopati, fibroma, myoma, prostataadenom, i rehabiliteringsperioden efter operation, kemoterapi, stråling.

Kursus: 3 ugers optagelse, 1 ugers pause. Gentag indtil fuldstændig genopretning.

  • dag 1 - 3 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 5 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 7 - pause.
  • dag 1 - 5 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 15 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 7 - pause.
  • dag 1 - 7 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 2 - 9 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 3 - 11 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 4 - 13 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 5 - 15 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • dag 6 - 17 dråber i et halvt glas vand 30 minutter før måltider;
  • pause 7 dage

Skema 2, chok

Dette er kurser med at tage store doser. Anbefales til kræft i trin 3-4.

Dagligt indtag - 4 gange om dagen med regelmæssige intervaller.

10 kurser i at tage ASD.

  1. Det første kursus - fem dage, 5 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  2. Det andet kursus - allerede 10 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  3. Det tredje kursus - 15 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  4. Fjerde - 20 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  5. Femte - 25 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  6. Sjette - 30 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  7. Syvende - 35 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  8. Otte - 40 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  9. Niende - 45 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.
  10. Tiende - 50 dråber 4 gange om dagen, et halvt glas vand 30 minutter før måltider.

Efter at have nået en dosis på 50 dråber pr. Aftale, fortsætter behandlingen indtil fuldstændig bedring..

Tabel - "ASD-2" modtagelsestilstand for onkologi langs Dorogov:

Antal dageMorgen, 8:00Frokost, 12:00Eftermiddags snack, 16:00Aften, 20:00
fem5 dråber5 dråber5 dråber5 dråber
fem10 dråber10 dråber10 dråber10 dråber
fem15 dråber15 dråber15 dråber15 dråber
fem20 dråber20 dråber20 dråber20 dråber
fem25 dråber25 dråber25 dråber25 dråber
fem30 dråber30 dråber30 dråber30 dråber
fem35 dråber35 dråber35 dråber35 dråber
fem40 dråber40 dråber40 dråber40 dråber
fem45 dråber45 dråber45 dråber45 dråber
fem50 dråber50 dråber50 dråber50 dråber

Opmærksomhed! Shockbehandlingsregimet er muligvis ikke egnet for dem, der lider af hypertension, patienter efter et hjerteanfald og slagtilfælde. ASD-2 fortykner blodet, hæver pulsen.

Yderligere anbefalinger

Frivillige, der uafhængigt turde at modtage ASD-2 til onkologi, skal opfylde en række yderligere betingelser:

  • drik op til 3 liter oprenset vand dagligt;
  • berige kosten med naturlige juice fra sure bær og frugter;
  • følge en diæt anbefalet til kræft;
  • opgive alkohol og tobak;
  • glem ikke frisk luft og fysisk aktivitet;
  • stille ind på et positivt resultat, ikke give efter for fortvivlelse og panik.

Anmeldelser af personer, der tager ASD 2-fraktioner til onkologi, er mange og selvmodsigende. Ikke alt, der er lagt ud på internettet, er sandt og kommer fra virkelige mennesker. Først efter at have studeret den videnskabelige litteratur om dette emne, nemlig Dorogovs og hans tilhængers arbejde, med støtte fra læger, kan du selv beslutte, om du vil tage ASD eller ej. Og alt dette vil være på din egen risiko og risiko..

Opmærksomhed! ASD-2 til leverpatologi tages oralt med ekstrem forsigtighed. Dette gælder hepatitis. At tage ASD medfører øget produktion af leverenzymer.

Fraktion ASD -2. Hvem helbredet hvad med hendes hjælp

Sådan købes det originale stof

Et vigtigt punkt i behandlingen er erhvervelsen af ​​ægte ASD (fraktion 2). Gennemgang af stoffet som medicin for alle sygdomme er lidt overdrevet. Hvis der er et stort ønske om at prøve stoffets virkning på dig selv, skal købet kun ske i et veterinærcenter eller klinik..

For ikke at blive bedraget og købe et rigtigt stof, skal du vide, hvordan det ser udvendigt ud.

ASD-præparatet (fraktion 2) er en rødgul væske, der har en lys lugt af et specifikt indhold, nemlig rådnet kød. Opløsning af medikamentet i vand er muligt. Anbefales til indendørs og udendørs brug.

ASD-præparat (fraktion 3) er en tyk sort flydende masse med næsten den samme lugt som den anden fraktion. Det er praktisk taget uopløseligt i vand, men det kan opløses i alkoholer og olier. Anbefales kun til ekstern brug.

Når du køber et lægemiddel, skal du desuden undersøge flaskens udseende. Medicinen er produceret af Armavir Biofactory og NEC "Agrovetzashita".

Hvis fabrikanten er Armavir Biofactory, har flasken særpræg:

  • plastikkappe på flaskehætten;
  • der er et varemærke på omslaget;
  • efter fjernelse af låget er det umuligt at sætte det tilbage;
  • lukningen af ​​karret under låget udføres med en gummiprop;
  • der er et holografisk tegn med flaske nummer, der består af tre latinske bogstaver og fire numre og et logo.

Lægemidlet, der er produceret på Agrovetzashchita National Exhibition Center, har også særpræg. Emballering i dette tilfælde udføres i glas- eller polymerflasker, altid med gummiindsatser og aluminiumshætter, pakket i rød-hvide papkasser med vedlagte instruktioner.

Hvis vi tager højde for ovenstående funktioner, kan du reducere risikoen for at erhverve en falsk af ASD-fraktion 2 markant. Sammensætningen af ​​den medicin, der er beskrevet i instruktionerne, hjælper også med at bestemme stoffets originalitet..

ASD fraktion 2 fordeler og skader mennesker

ASD-fraktion 2 bør betragtes som en naturlig biogen stimulator af de vitale funktioner i vores krop. Et sådant lægemiddel tilrådes at blive brugt til behandling af mange lidelser i indre organer og hud. Det kan anvendes både internt og eksternt.

Fordelene ved ASD-2 for kroppen:

  • Hurtig penetrering i væv og fuld kompatibilitet med den menneskelige krop;
  • normalisering af funktionen af ​​centralnervesystemet og ANS;
  • Aktivering af immunforsvar og styrkelse af nervesystemet;
  • forbedring af fordøjelseskanalen;
  • normalisering af metaboliske processer;
  • øget immunitet;
  • normalisering af intracellulær ionbytning;
  • eliminering af inflammatoriske processer;
  • fremskynde helingen af ​​dermis.

Potentiel skade

Den største skade på ASD-fraktion 2 er, at mange patienter forsøger at bruge den til selvbehandling af alvorlige lidelser, inklusive ondartede tumorer. Konsekvenserne af en sådan terapi kan være uforudsigelige..

Indikationer

Fraktion ASD 2 er vist i alternativ medicin, der skal tages for følgende alvorlige sygdomme:

  • Impotens;
  • Infertilitet;
  • tuberkulose;
  • Psoriasis;
  • sklerose;
  • slidgigt;
  • Hepatitis;
  • Gastritis;
  • Orme eller andre indre parasitære læsioner af indre organer;
  • Angina;
  • Nefritis;
  • Colitis;
  • bacteriosis;
  • Periodontal sygdom.

Hvad er ASD

ASD er et antiseptisk stimulerende middel - et lægemiddel, der blev opfundet af A.V. Dorogov i 1947-48 i laboratoriet for veterinær kemisk beskyttelse. Forskeren studerede effekten af ​​sorbenter i kroppen i tilfælde af forgiftning. Han fandt ud af, at de fangede stoffer, der opnås ved afbrænding af dyrevæv, især frøer, har nogle nye interessante egenskaber. Efter adskillige eksperimenter og godkendelser begyndte lægemidlet at blive aktivt brugt til patienter med ikke-helende sår, trofiske mavesår, kroniske inflammatoriske sygdomme, osteomyelitis, tuberkulose.

Fraktion ASD 2-applikation til instruktion af mennesker

Ingen officiel instruktion til mennesker er godkendt. Mange positive effekter af stoffet er ikke officielt bekræftet.

Brugsanvisning:

  1. Fortynd 15 til 30 dråber af middel med 1/3 kop kogt vand eller te, afkølet temperatur.
  2. Du skal drikke den fraktion, der er fortyndet på denne måde 2 gange om dagen, straks 20-30 minutter før det planlagte måltid.
  3. Optagelsesforløbet varer 5 dage. Derefter skal du stoppe med at tage medicinen i 3 dage. Den yderligere ordning til modtagelse af ASD-2 er den samme. Lægemidlet anvendes, indtil personen er kommet fuldt ud..

For hver sygdom bruges også et specielt sæt af kombinationer af den tilladte dosering, antallet af dage med indlæggelse i forhold til pausedagene:

SygdomInstruktioner til brug af ASD fraktion 2 til mennesker
Tandpine
Øjesygdomme
Reumatisme og gigt
Svamp på huden
Candidiasis
trichomoniasis
Gynækologiske sygdomme
Ufrivillig vandladning
Rygsmerte
Løbende næse og hoste
Forkølelse og akutte luftvejsinfektioner
tuberkulose
MavesårStandard modtagelsesordning.
For vægttab
  • Begynd at tage mindst 30 dråber inden for 5 dage, pausen foretages i 5 dage.
  • Den næste periode starter med 20 dråber over 5 dage.
  • Minimumsdosis er 10 dråber, derefter øges dosis igen, indtil vægten er normaliseret.

Medicinen drikkes 30-40 minutter før måltiderne, startende med en lille dosis. Efter et 5-dages kursus skal du tage en pause i 2 dage. Du kan først starte behandling efter at have konsulteret en læge.

Universel tidsplan for indtagelse af lægemidlet (for alle sygdomme)

Overvåg dit velbefindende, afslut brug i tilfælde af forringelse.

DagModtagelse om morgenenModtagelse om aftenen
15 dråber10 dråber
21520
32025
425 dråber30 dråber
femtredive25
63535
7pause

Brug derefter 35 dråber morgen og aften.

Anvendelse af ASD 2-fraktion til kræftsygdomme i onkologi

Der er mange kendte tilfælde af kræftkur hos ASD-fraktionen. Kræft (onkologi) behandling med dette lægemiddel er ekstremt effektiv. Dorogovs antiseptisk-stimulant blev brugt i vid udstrækning i terapi:

  • kræftformede processer i forskellige organer;
  • fibrocystisk brystsygdom;
  • leukæmi og lymfogranulomatose;
  • fibromer eller adenomer fra brystkirtlerne, prostata;
  • livmoderfibroider;
  • nodulær struma;
  • polypose i mave og tarm;
  • cystiske formationer af nyrerne, leveren.

Hvorfor kaldes lægemidlet ASD fraktion 2

Anmeldelser af patienter, der er kommet sig efter deres sygdomme ved hjælp af det, karakteriserer lægemidlet som meget effektivt. Men det bruges ikke officielt, delvis på grund af navnet. Hvorfor kaldes stoffet så?

  • Det første bogstav står for ordet "antiseptisk". Når alt kommer til alt har det en desinficerende og antiinflammatorisk virkning..
  • Navnet indeholder også ordet "stimulant". Dette betyder, at medikamentet ikke selv modstår mikrober og gendanner organernes funktioner, men simpelthen stimulerer kroppens forsvar. Det trænger let ind i celler og normaliserer hormoner. Jeg kalder også medicinen et biogen stimulerende middel, fordi det gendanner cellefunktioner.
  • Bogstavet "D" betyder navnet på den videnskabsmand, der skabte det.

Derfor blev medicinen kendt som ASD - Dorogovs antiseptiske stimulant. Forskeren skabte det i tre versioner - fraktioner. Og kun den anden af ​​dem kan bruges til intern brug..

Udtalelsen fra videnskabsmanden A.V. Dorogov, skaberen af ​​ASD-præparatet. på behandlingen med ASD-fraktion 2.

Skaberen af ​​stoffet ASD, videnskabsmand og opfinder Dorogov A.V. havde lang erfaring med brugen af ​​lægemidlet ASD

Han gav endda et detaljeret behandlingsregime for kræft - den mest lumske og farlige sygdom, som han var særlig opmærksom på og behandlede endda regeringscirkler, som han fik Stalin-prisen for.

A.V. Dorogov mente, at ASD skulle tages i henhold til en individuel ordning under hensyntagen til kroppens reaktion, alder, sygdomsfasen og meget mere..

Men når du finder din egen plan for at tage ASD, sker helbredelse på en mirakuløs måde: sygdomme, der er blevet behandlet ved hjælp af traditionelle metoder i årevis, og desuden, uden held, kan behandles fra seks måneder til en måned.

Ansøgning til behandling af dyr

Da lægemidlet er placeret som et veterinærlægemiddel, bruges det til behandling af dyr i overensstemmelse med instruktionerne. I betragtning af den lave pris på ASD (fraktion 2) er det ordineret til dyr ikke kun at eliminere symptomerne på sygdomme, men også for at stabilisere tilstanden og øge immuniteten. Det er nødvendigt at give lægemidlet til dyr før eller under det første måltid med følgende dosering:

  1. For hunde kan medicinen kun bruges efter en alder af seks måneder med en hastighed på 2 ml fraktion pr. 40 ml vand.
  2. For heste under et år gammel fortyndes 5 ml af lægemidlet i 100 ml vand. Fra et til tre år justeres dosis til 10 ml. Voksne heste anbefales ikke mere end 20 ml fortyndet i ½ liter vand..
  3. Udleverede kyllingekyllinger gives 0,1 ml opløsning pr. 1 kg kropsvægt, modne individer - 0,35 ml pr. 1 liter vand.
  4. Kalve får en opløsning af 100 ml væske og 5 ml medicin, køer og tyre 20 ml pr. 300 ml vand.
  5. Dosering bruges til får: op til seks måneder - 2 ml, fra seks måneder til et år 3 ml, til voksne 5-10 ml pr. 100 ml vand.
  6. Afhængig af alder gives svin fra 2 til 10 ml pr. 50-200 ml væske.

Bivirkninger og egenskaber ved Dorogov-stimulanten

Efter påføringen af ​​adaptogen blev de såkaldte "bivirkninger" ikke identificeret. Teoretisk er det muligt at indrømme individuel intolerance, men i praksis er sådanne tilfælde ikke registreret.

Det er muligt, at mange mennesker kan opleve kvalme og en gagrefleks efter at have taget stoffet. Disse negative effekter er forståelige. Produktet har en bestemt lugt af forkælet kød. Alle forsøg fra opfinderen til at adskille lugten fra medicinen for ikke at fratage den dens medicinske egenskaber var forgæves. Derfor har ASD, der kan købes på enhver veterinærklinik og apotek i dag, den samme kvalmende aroma.

For at minimere virkningen af ​​dårlig lugt på receptorer bruger mange forskellige tricks og tricks:

  • hæld lægemidlet i kapsler;
  • opdrættet i meget koldt vand;
  • klemme dine næsebor og forsøge ikke at trække vejret, mens du sluger;
  • beslaglagt med en citron kil.

Hvis der vises andre symptomer, mens du tager ASD 2, især:

  • lidelser,
  • svimmelhed,
  • smertefulde fornemmelser i den epigastriske region,
  • eller andre,

fra brug af sammensætningen, skal du stoppe med at tage det i et par dage og forsøge at genoptage kurset igen. Måske skyldes dette kun mistænksomhed og psykologiske egenskaber hos en person..

Adaptogen har en mere ubehagelig egenskab: det fremmer blodfortykning. Derfor anbefales det ikke at drikke sammensætningen til personer med øget blodkoagulation. Manglende overholdelse af denne advarsel kan forårsage trombose..

I andre tilfælde er det nødvendigt at konsumere mere sure saft, citroner og generelt enhver væske for at forhindre blodfortykning.

Lægemidlet er uforeneligt med alkoholholdige væsker og nikotin. Mens du tager den biogene sammensætning, skal du stoppe med at ryge og drikke alkohol samt tinkturer, der indeholder alkohol.

Overhold nøje de angivne doseringer for at undgå uventede reaktioner.

Sådan trækkes ASD-2 korrekt fra en flaske

Følg disse regler for at udtrække medicinen ordentligt:

Når du åbner flasken, behøver du ikke fjerne gummihætten

Kun aftagelig metalhætte.
Indsæt nålen på en engangssprøjte i proppen.
Ryst stoffet, og vend hætteglasset.
Få den rigtige mængde milligram medicin.
Fjern sprøjten forsigtigt fra hætten, og lad nålen være i den.
Tilsæt langsomt stoffet til det forberedte vand.
Rør opløsningen. Derefter kan du bruge medicinen

Forbered det lige inden du tager det.

Det er det, produktet er klar til brug. En ting mere: du skal fortynde væsken umiddelbart før brug..

ASD fraktion 2 heler eller lider

Talrige positive anmeldelser af mennesker, der behandlede forskellige sygdomme ved hjælp af et antiseptisk-stimulant og blev af med dem, er en direkte bekræftelse af effektiviteten af ​​et biogen stimulant. Fra annotationen til lægemidlet vides det, at ASD-2 har et bredt spektrum af handling. Det vides om:

  • sårheling;
  • antiinflammatorisk;
  • styrkende;
  • immunstimulerende;
  • smertestillende;
  • antibakteriel virkning.

Brug af ASD fra 2. fraktion hjælper både med at forhindre udvikling af forskellige patologier, herunder onkologiske, og til at kurere dem med succes. Der er kun tvivl om, at stoffet oprindeligt blev oprettet til behandling af patologier hos dyr. Læger risikerer ikke at ordinere et lægemiddel til behandling af sygdomme hos mennesker. Og dette forklares med det faktum, at lægemidlet endnu ikke har bestået kliniske forsøg. Men når alt kommer til alt testes alle lægemidler oprindeligt på dyr og derefter kliniske forsøg med mennesker. Det er bare det, at forfatteren af ​​teknikken på et tidspunkt ikke havde tid til at forsvare sin opfindelse, og ASD's historie er indhyllet i hemmeligheder.

Mennesker, der tog den anden fraktion til behandling af astma, psoriasis, hudpatologier, sygdomme i kønsorganerne og reproduktive systemer siger, at middelet er helt sikkert og ikke provoserer bivirkninger.

Dorogovs antiseptisk-stimulerende middel er en biogen stimulant bestående af naturlige ingredienser. Lægemidlet overvinder let alle barrierer, inklusive væv og placenta. Det er ikke vanedannende og har et minimalt antal kontraindikationer. Det kan endda bruges af gravide og ammende kvinder. Dette betyder, at ASD er fuldstændig ufarlig..

Fra 1947 til i dag er der ikke registreret tilfælde af overdosering eller ubehagelige konsekvenser af indlæggelse. Medicinen har en yderst gavnlig virkning på organer og væv og hjælper med at slippe af med forskellige sygdomme. Men da det ikke er blevet undersøgt fuldt ud og ikke er anerkendt af officiel medicin, inden du begynder at tage ASD til medicinske formål, så glem ikke at konsultere din læge eller praktisere homeopat.

Hvordan man tager ASD 2 til en person til behandling af kræft.

Det er bydende nødvendigt at føre en dagbog, hvor man skriver dato, timer, dosis dråber, dosis vand, trivsel dagligt.

Dråber skal drikkes fortyndet med 50 ml koldt kogt vand på tom mave 30 minutter før måltider.

Du kan udskifte vand med mælk.

Det er bydende nødvendigt at gennemgå test fra tid til anden, arkivere dem efter dato og gemme.

Tabel 1: "Shock" -teknik A.V. Dorogova til kræftbehandling.

Tidspunkt for modtagelse8 timer12 timer16 timer20 timer
1. cyklus5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
5 dråber
5 dage
2. cyklus10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
10 dråber
5 dage
3. cyklus15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
15 dråber
5 dage
4. cyklus20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
20 dråber
5 dage
5. cyklus25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
25 dråber
5 dage
6. cyklus30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
30 dråber
5 dage
8. cyklus35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
35 dråber
5 dage
9. cyklus40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
40 dråber
5 dage
10. cyklus45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
45 dråber
5 dage
11. cyklus50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.
50 dråber
til sagen.

Sparebehandling med kræftbehandling med ASD 2 ifølge A.V. Dorogov angivet i tabel 2.
Rør dråberne i 40 ml. koldt kogt vand.
tabel 2.

En ugeMon.W.Ons.th.fre.Sat.Sol.
1. uge.3
dråber
5 dråber7 dråberni
dråber
11 dråber13 dråberrekreation
2. - 4. uge3
dråber
5 dråber7 dråberni
dråber
11 dråber13 dråberrekreation
5. ugerekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreation
6. - 10. uge5 dråber7 dråber9 dråber11 dråber13 dråber15 dråberrekreation
11. ugerekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreationrekreation

I den 12. uge kan du gå til skemaet Tabel 1.
Kunsten at kræve helbredelse står ikke stille. Traditionelle healere - kræftspecialister - bruger ASD sammen med giftstoffer, f.eks. Flyveplastik, hemlock eller aconit osv..

Kontraindikationer og bivirkninger

Det antiseptiske middel indeholder elementer af proteinnedbrydning, som i deres naturlige form er gift. ASD er fuldstændigt biokompatibel med den menneskelige krop.

  • øget blodkoagulation.
  • sammensætning følsomhed.
  • alder op til 14 år.
  • perioden med graviditet og amning.

I begyndelsen af ​​behandlingen kan der forekomme ubehag i maven og svimmelhed. I dette tilfælde skal du være færdig med at tage medicinen og konsultere en læge. Nogle patienter bemærkede, efter brug af fraktionen, en øget blodtæthed. Det er nødvendigt at medtage mere flydende drikkevarer med vitamin C i kosten.

Lægemidlet har en spændende effekt på nervesystemet. Store doser fremkalder skjelettmuskeltremationer, krampeanfald og nedsat koordination. Åndenød eller kvælning forekommer. I behandlingsperioden er det nødvendigt at stoppe med at tage alkohol..

Brugsanvisning

Du finder begge ASD-fraktioner i glasflasker. Før brug skal du fjerne metalkappen uden at røre ved gummihætten. Det er bedre at trække medicinen ud af hætteglasset med en steril sprøjte. Når du har taget medicinen, skal du forsigtigt fjerne sprøjten og efterlade nålen i låget.

Fortynd forsigtigt 15-30 dråber ASD 2-fraktioner i kogt koldt vand (50-100 ml) eller stærk te. Tag to gange om dagen, sørg for at tage en halv time før måltiderne. Efter fem dages behandling skal der tages en tre-dages pause. Gentag ikke længere end 3-4 måneder. For gynækologiske sygdomme kræves der også douching.

Mennesker med hudlæsioner skal anvende ASD 3-fraktion til problemområder 2-3 gange om dagen. Ved sygdomme i blodkar og led skal medicinen fortyndes med enhver vegetabilsk olie (1: 1) og derefter bruges ved tilberedning af kompresser og lotioner.

Vigtig! Før du bruger medicinen, skal du konsultere din læge og læse instruktionerne omhyggeligt.

Bivirkninger

Kan ASD (fraktion 2) skade kroppen? Dette er muligt, når patienten blindt tror på lægemidlets handling, ignorerer rådgivningen fra den behandlende læge, og forbedringen ikke finder sted..

Bivirkninger kan være:

  • brændende fornemmelse ved kontakt med huden og slimhinderne;
  • individuel intolerance over for komponenter.

Nogle bemærker umuligheden ved at bruge stoffet på grund af den specifikke lugt. Hos nogle patienter forårsager indtagelse af medicinen kvalme og opkast..

Nogle patienter bruger stoffet ukontrolleret til behandling af alvorlige sygdomme med uforudsigelige konsekvenser. Læger i alternativ medicin, der rådgiver dette stof, taler om at bruge fraktionen som et hjælpestof, men rådgiver ikke på nogen måde at erstatte hovedbehandlingen med det..

Anvendelsesfunktioner

Behandling af ASD (fraktion 2) udføres i henhold til følgende regler:

  1. Fortynd stoffet i kogt vand eller mælk.
  2. Det mest nyttige anses for at blive konsumeret en halv time før måltiderne eller 3 timer efter.
  3. Det anbefales ikke at tage alkoholholdige drikke parallelt.
  4. Kun denne fraktion er tilladt til oral administration.
  5. Sammensætningen af ​​ASD (fraktion 2) bidrager til fortykkelsen af ​​blodgennemstrømningen, derfor anbefales det i kombination med lægemidlet at tage den fjerde del af acetylsalicylsyre-tabletten.
  6. For at forhindre fordampning af medikamentet, hvis det bruges i en kompress, er det nødvendigt at forskyde gasbindet med papir, fortrinsvis pergament, og bomuld og derefter bandage kompressen.
  7. Det tilrådes at holde op med at ryge.
  8. Drik op til tre liter væske dagligt.

Behandling af dyr

Lægemidlet sælges på veterinærapoteker og er i høj efterspørgsel efter behandling og forebyggelse af sygdomme hos alle dyr. Der var gode resultater i behandlingen af ​​sygdomme i luftvejene, fordøjelsessystemet, urogenitale organer og hud samt restaurering af svækkede dyr med lægemidlet ASD (fraktion 2). Ansøgning om onkologi hos dyr (og vores kæledyr lider også af disse sygdomme) viser fremragende resultater. Anmeldelser af veterinærer om dette lægemiddel rapporterer en forbedring af den generelle tilstand hos dyr med ondartede processer.

Indikationer til brug

Det største antal aftaler er forbundet med brugen af ​​dråber indeni. Inden for alternativ medicin betragtes brugen af ​​ASD (fraktion 2) til mennesker som en frelse fra mange sygdomme:

  1. Gynækologiske problemer kræver et behandlingsforløb med 15 dråber af fraktionen, opløst i 100 ml vand, to gange om dagen. I dette tilfælde anbefales det at drikke opløsningen i fem dage og derefter tage en pause i tre dage. Du kan tømme 100 ml væske med 60 dråber antiseptisk middel.
  2. Ved sygdomme i nervesystemet tages 10 dråber opløst i 100 ml væske en gang i løbet af den første uge. Derefter øges dosis med 5 dråber dagligt og bringes til 25 dråber om dagen.
  3. Ved problemer med hjerte og blodkar er anvendelsen mulig i henhold til det traditionelle skema eller behandlingsprogrammet for nervesystemet.
  4. Sygdomme af oftalmisk karakter involverer en dobbelt indtagelse af fem dråber af lægemidlet opløst i vand. Behandlingen udføres på fem-dages kurser med tre-dages pauser.
  5. Problemer med tænder og mundhulen underkastes behandling ved påføring af en tampon gennemvædet i opløsning til det berørte område.
  6. Til forebyggelse af forkølelse bruges fraktionen internt eller inhaleres ved at blande 15 ml af sammensætningen med en liter vand.
  7. I otolaryngologi bruges medicinen til vask og komprimerer fra en 20% stimulantopløsning.
  8. Overskydende vægt kan reduceres med den første drypppåføring af en opløsning af 35 dråber og 250 ml væske. Dosis reduceres ugentligt, hvilket bringer indtaget til 20 dråber.
  9. Sygdomme i mave og tarme helbredes ved at tage 25 dråber opløst i 125 ml væske.
  10. Du kan fjerne problemer med skaldethed ved at forsøge at gnide en fem procent opløsning i hovedbunden.
  11. Reumatisme og iskias kan behandles med kompresser og daglig indtagelse af 5 ml af fraktionen, omrørt i et glas væske.
  12. Problemet med en ukontrolleret stigning i trykket suspenderes ved anvendelse af 20 dråber pr. 100 ml væske.
  13. Sygdomme af dermatologisk karakter, inklusive svampeinfektioner, behandles eksternt ved at gnide problemområdet på huden med en 1% opløsning.

Sammensætning og form for frigivelse

Fraktion ASD 2 er en steril opløsning med en bestemt lugt, der er godt blandbar med vand.

Først blev den lavet af frøvev, men nu bruges kød og knoglemel og affald fra kødforarbejdningsanlæg til produktion af stoffet. Efter tør destillation af disse organiske rester opnås en gulbrun væske, som let er opløselig i vand..

SammensætningKomponentdelen af ​​ASD Fraktion 2 inkluderer følgende komponenter:

  • Carboxylsyrer.
  • Vand.
  • Derivater af amider.
  • Cykliske kulbrinter.
  • Sulfuridforbindelser i den aktive retning.
  • Alifatiske kulbrinter.
UdseendeVæske fra gul til mørkerød (normalt lys gul med en brunlig farvetone).
EjendommeHøj vandopløselighed, skarp specifik lugt.

ASD fraktion 2 er ikke perfekt - den har en meget specifik lugt. Det er umuligt at fjerne medikamentet fra denne "aroma", alle forsøg endte i fiasko - det deodoriserede antiseptiske stimulerende middel mister sine aktive egenskaber. Når det kommer til liv og sundhed, kan små ting som den dårlige lugt af medicin forsømmes..

Et nyt ord om princippet om virkning af lægemidlet ASD.

Gurov Alexander Evgenievich

Venner, videnskab står ikke stille, i de sidste årtier efter Dorogov undersøger forskere princippet om lægemiddels ASD.

Et stort bidrag til videnskaben om ASD blev ydet af den russiske videnskabsmand Alexander Evgenievich Gurov, en veterinær fra Vologda.

Gurov A.E. - Fuldt medlem af den professionelle medicinske sammenslutning af traditionelle folkemedicinske specialister og healere i Rusland. Han modtog titlen akademiker for sit videnskabelige arbejde om emnet "Antiseptisk stimulerende Dorogov i onkologi."

I dette videnskabelige arbejde Gurov A.E. beviste, at ASD virkelig slår kræft og er godt kompatibel med kemi og strålebehandling. Han fremlagde beviser: resultaterne af blodprøver i forskellige behandlingsperioder, røntgenstråler, ekstrakter fra medicinske poster, udtalelser fra læger.

Gurov A.E. fremlægge teorien om morfogene felter, hvis kerne er, at information i levende væv akkumuleres i tusinder af år. Hos syge mennesker svækkes informationen og falder endda sammen. ASD's handling er baseret på gendannelse af svækket information og harmonisering af staten.